上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 280

收藏  |  訂閱
733  5.8k

引用:
原帖由 JeanReno 於 2009-1-28 11:32 AM 發表 查看引用來源

你都係阿?我把聲都沙左阿~
尋晚走時 我打俾個frd 我覺得把聲係啞啞地架囉:smile_30:
你地太賣力啦:smile_47: :smile_47:
把聲個個都沙晒:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 firewire 於 2009-1-28 01:23 PM 發表 查看引用來源

唔怪之得個目的地一樣啦~
咁你明啦....你又唔黎...加多個男都好呀....D80今日我唸腳都軟埋:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 安兒` 於 28-1-2009 11:16 發表 查看引用來源
經過琴日:smile_47: 我把聲沙到冇得再沙:smile_30:
甘好玩ge遊戲係係要付出代價~~:smile_30:

引用:
原帖由 JeanReno 於 2009-1-28 12:26 PM 發表 查看引用來源

你做邊行架?
甘早要開工既?
安兒一早去左啦
佢地唔要我啦

引用:
原帖由 firewire 於 2009-1-28 12:55 PM 發表 查看引用來源
你地班大姐咁早返屋企原來只係訓覺‧‧‧‧‧‧
唔訓覺你以為我地有咩做丫:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 JeanReno 於 28-1-2009 11:30 發表 查看引用來源

唔係掛 你想玩咩game先 :smile_47: 123紅綠燈?
係哦~琴晚都冇完到..不過甘凍~~彩妳都傻

引用:
原帖由 JeanReno 於 28-1-2009 11:31 發表 查看引用來源

你擺明唔係山東阿伯啦
地台唔地台=(明唔明):smile_46:
其實我知妳講乜 ga~~:smile_46:
不過我真係唔係山東阿

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-28 01:25 PM 發表 查看引用來源

咁你明啦....你又唔黎...加多個男都好呀....D80今日我唸腳都軟埋:smile_30::smile_30:
NO LA
佢去左打war game= =

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-1-28 01:29 PM 發表 查看引用來源

NO LA
佢去左打war game= =
唉...佢都幾慘架..但可能又開心

引用:
原帖由 JeanReno 於 28-1-2009 11:32 發表 查看引用來源

你都係阿?我把聲都沙左阿~
尋晚走時 我打俾個frd 我覺得把聲係啞啞地架囉:smile_30:
有冇見虛脫甘ㄚ?:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆