上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.3k

引用:
原帖由 bob338 於 2008-12-22 04:35 AM 發表
我睇咗呢個post幾日, 忽發奇想, 如各仁兄係用新鮮紅石榴搾汁, 當然冇問題, 如果上列3種飲料係不法商人, 係裡面放"偉哥", 那不是變了糖衣毒藥? "偉哥"當然係貴野, 但係謹將有效份量放係果汁度, 平衡到成本問題, ...
勁!!!!!!!

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-12-22 01:01 AM 發表 查看引用來源
灰左,今日發現最後一個可以上網訂的地方都俾人清左貨,小那星,我怕我一月尾之前就斷糧
我last week 訂左5支,不過仲未送黎,都唔知有無:smile_27:

Is lakewood better ?

Many  lakewood ' s juice are mixed with other fruits
Is this one http://www.lakewoodjuices.com/product_detail/id-37/ 純天然紅石榴汁 ??

引用:
原帖由 bob338 於 2008-12-22 04:35 AM 發表 查看引用來源
我睇咗呢個post幾日, 忽發奇想, 如各仁兄係用新鮮紅石榴搾汁, 當然冇問題, 如果上列3種飲料係不法商人, 係裡面放"偉哥", 那不是變了糖衣毒藥? "偉哥"當然係貴野, 但係謹將有效份量放係果汁度, 平衡到成本問題, ...
除非講句服Q左你咁都比你睇穿左外,真係無野講到出黎:smile_30: ,好野加里略,無輪得頂

打左黎,聽日送貨:smile_40:

引用:
原帖由 george22002200 於 2008-12-22 02:04 PM 發表 查看引用來源
Many  lakewood ' s juice are mixed with other fruits
Is this one http://www.lakewoodjuices.com/product_detail/id-37/ 純天然紅石榴汁 ??
but when i checked with the ingredients for the one i found in park n shop , it contains many kind of fruit juice. did i get the wrong one?

oh just checked with the website, i think the one i found was the pomegranate blend. it is the one i could found at both park n shop and citysuper. does that mean the pure one is already out of stock?

請問大飛俠兄除咗性能力回復之外重有冇其它唔同,因為小弟性能力都有衰退問題,飲咗2,3日石榴汁,暫時冇太大分別,但小便發覺力度勁咗,你飲幾耐先開始見效?

新鮮紅石榴邊度有得買?
唔咋汁就咁食work 唔work?

引用:
原帖由 fkw1977 於 2008-12-22 11:13 PM 發表 查看引用來源
請問大飛俠兄除咗性能力回復之外重有冇其它唔同,因為小弟性能力都有衰退問題,飲咗2,3日石榴汁,暫時冇太大分別,但小便發覺力度勁咗,你飲幾耐先開始見效?
大約一星期

紅石榴汁的原理是通血管,但我估如果血管本身有長期的病患問題,飲果汁可能未必咁快見效。你試下幾日唔做愛,飲一星期後,你會發現你做愛一定會勁好多。上面都有兄弟講過,做得耐左。我的case 是好明顯的改善,但大前提是我以前是好勁的,只是呢一年來下降左,而家只是回復舊觀。我最近都可以一晚三次,每次半個鐘以上。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆