上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  78.4k

引用:
原帖由 Batman2001 於 2008-10-25 11:21 AM 發表 查看引用來源嘩, 話搵就搵呀 ?! 吾係講咁易架 !
其實我都想搵個講得下心事,又唔會爆我大鑊既sp 
不過我冧都無乜可能……因為我驚會愛上個sp,出黎玩大忌。我覺得同個男人攪過,身體好似流著佢d血禁,會成日都冧起佢……

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-25 11:23 AM 發表 查看引用來源
不過我冧都無乜可能……因為我驚會愛上個sp,出黎玩大忌。我覺得同個男人攪過,身體好似流著佢d血禁,會成日都冧起佢……
做得sp斷估都唔會爆大獲掛 :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-25 11:23 AM 發表 查看引用來源
妳真係....性感得黎又感性:smile_24: :smile_24: :smile_24:
我都幾傾得下心事架:smile_13: 個口又好密喎:smile_13: 重唔會立亂俾人吸我既血添

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-24 11:46 PM 發表 查看引用來源

有, 69順便毒龍鑽咯:smile_47: :smile_47:
咁高難度

引用:
原帖由 carreras 於 2008-10-25 12:04 PM 發表 查看引用來源

做得sp斷估都唔會爆大獲掛 :smile_13: :smile_13:
咪就係,可能佢都唔止得妳一個:smile_38:

引用:
原帖由 carreras 於 2008-10-25 12:04 PM 發表 查看引用來源

big pen la!

引用:
原帖由 unclelou 於 2008-10-25 09:55 AM 發表 查看引用來源

咁樣都幾辛苦吓,你老公條脷有冇咁長呀:smile_47:
鑽少少已經好high啦:smile_47:

引用:
原帖由 comic_fans 於 2008-10-25 11:03 AM 發表 查看引用來源
support ... hope u can keep the good relationship la....:smile_40:
thx:smile_35: :smile_35:

引用:
成日諗佢, 咁咪好唔得閒.....:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 03:57 PM 發表 查看引用來源
太多人pm問我點識我sp, 同sp既關係, 點開始, 幾耐先一次:smile_13: , 我滿足大家既好奇, 出過topic略講一二, 唔喜歡的可以不看~~

我同sp係fd d fd出黎食飯識既, 識左之後大家覺得好啱傾, 私下再約見面同食飯 ...
點樣可以揾得到SP啊?o覺得好無奈哦,欲望太過強烈,女友滿足唔到自己。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆