上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.2k

係呀 ! 如無意外我地星期五/六就要上去啦 ! :smile_13:
跟住既兩/三年我地會幾日返黎香港一次 ! :smile_13:
所以我地會少D上黎啦 ! :smile_13:
引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-7-2 18:41 發表

咁快就要上去了....

goodxxxxx10 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

做野緊要呀~~~儲定錢結婚啦~~哈哈!!!有時間先上黎post你地既激情生活啦~~~~我會等你地出新post既~~~加油工作

SAM哥有D錢,結婚唔駛儲定錢,BUT為左事業同一個諾言姐 ! :smile_35:
引用:
原帖由 傻豹2009 於 2008-7-2 19:48 發表
做野緊要呀~~~儲定錢結婚啦~~哈哈!!!有時間先上黎post你地既激情生活啦~~~~我會等你地出新post既~~~加油工作

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-2 07:58 PM 發表
SAM哥有D錢,結婚唔駛儲定錢,BUT為左事業同一個諾言姐 ! :smile_35:

唉又少個朋友吹水:')祝你地工作順利

我會努力 ! :smile_30:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-7-2 20:53 發表

唉又少個朋友吹水:')祝你地工作順利

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-2 07:26 PM 發表
係呀 ! 如無意外我地星期五/六就要上去啦 ! :smile_13:
跟住既兩/三年我地會幾日返黎香港一次 ! :smile_13:
所以我地會少D上黎啦 ! :smile_13:
真係好快呢... :smile_24: :smile_24:
好彩都會幾日返吓黎... :smile_40: :smile_40:
到時要出週記了 !!!
預祝您地一切順順利利呀 !!! :smile_38: :smile_38:

多謝你AGNES !
我會盡力 !
引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-7-2 21:28 發表

真係好快呢... :smile_24: :smile_24:
好彩都會幾日返吓黎... :smile_40: :smile_40:
到時要出週記了 !!!
預祝您地一切順順利利呀 !!! :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-2 09:32 PM 發表
多謝你AGNES !
我會盡力 !
諗諗吓上天好似一切都幫您安排好晒....
喺您要上去之前...安排一個咁好嘅女仔出現...
依家仲可以有佢陪住您上去...
您一定要珍惜眼前人呀 !!!

岩岩睇哂支持下先:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆