上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.9k

巴打三點三下午茶時間到喇喂:smile_38: :smile_38:
你仲未有時間出 Report 呀?
等到頸都長埋 :smile_13:

good afternoon Sam~~

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-5-23 03:24 PM 發表
good afternoon Sam~~
嗨嗨~~~~~~~~~~:smile_15:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-5-23 03:25 PM 發表

嗨嗨~~~~~~~~~~:smile_15:
:smile_15:<---呢個icon好似你~!!哈哈~!!:smile_30: :smile_30:

hey hey everyone, Sam 話佢好忙, 要開會, 晏D先UPDATE!!

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-5-23 03:39 PM 發表
hey hey everyone, Sam 話佢好忙, 要開會, 晏D先UPDATE!!
哈哈…偷雞上嚟通知都無時間,
咁應該真係好忙

SORRY 呀 ! 各位今日真係好忙,又多會開......:smile_45:
好彩 BABE 有我MSN,所以先通知到大家 ! :smile_38:
麻煩晒你呀BABE ! 唔該晒 ! :smile_38:
唔好意思,讓你們久等 ! UPDATE馬上到! :smile_38:
引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-5-23 15:39 發表

Update 23 May 2008

琴日晏晝4點幾,去中港城接左GF船,然後返OFFICE ......GF一出閘,第一句問我:衰人,做乜禁掛住佢,半夜三更都打比佢 ?
我即刻扮晒蟹,話:有咩 ! ......
佢話 : 無呀......當我聽錯囉 ! 感唔知呢個來電顯示係乜野黎既呢 ? (啞左......衰妹醒左喎 !)......
係公司搭LIFT果陣,我專登禁早一層,然後......拉左佢去後樓梯......車左一陣 ! 唔,甜甜地 ! 好味 !

跟住返左上公司,繼續搏殺......到差唔多7點......
佢MSN問我:你今晚有無得蒲......駛唔駛陪你?
我話:無......不如我地去街街,好唔好?
佢答:好呀......想去邊?
我話:未有IDEA......一陣先諗 !
佢答:我會去"海港城"行陣街先......你等陣CALL我 !
我話:好呀 !
然後佢就走左LU......約幕15分鐘後......我都閃LU......

去到"海港城"JOIN佢行左一陣,佢問我: 跟住想去邊? 我諗左一陣,話:不如去你度煮飯仔啦 ! 跟住我地就去左"超級城市"果度買餸,買左幾塊T-BONE STEAK 同 一支葡萄牙紅酒(唔太鍾意法國酒,太過DRY啦......),上左佢屋企煮飯仔,今晚由小弟親自下廚......

食完飯,係佢個CD櫃度搵到一隻未開既DVD,片名 : The Dreamers ,e ! 個DIRECTOR係Bernardo BERTOLUCCI(貝托魯奇)喎,睇睇先......記得上次睇貝托魯奇D戲,都已經係N年前 Liv Tyler 果套 Stealing Beauty (盜美人)啦......,同GF坐低係梳發度......攬埋一舊睇戲......哈D男主角又幾靚仔,女主角都幾掂喎......下乜搞搞套戲D人無衫著既......哎呀 ! 仲3P添......

我隻手仔都開始唔規矩......申左入佢件衫度,輕輕楂下個波,輕輕掃下佢NIPPLE......楂下楂下掃下掃下,佢就成邊身唉左落我心口度......合埋眼享受......無耐佢隻手放左係我細佬上便......
佢仲好百厭感問我:做乜小SAM SAM今晚特別高既 ? (衰妹玩野)
我答佢:因為成個禮拜無見過小妹妹囉......
我再話:等我睇下小妹妹有無流口水先......
跟住我一手摸落去,果然好濕......跟住我就食佢鮑魚乃撻......佢有食番我條象拔蚌......

PK ! 搞到興合合果陣,唔記得買套......於是我同佢講話:要著番衫,落街買套......點知佢話:早幾日M完,依家好安全......可以黎真 ! 嘩 ! 發達囉......

唔知係唔係黎真既關係呢?我地琴晚特別興奮......兩個零鐘,廳一次,房一次,浴室一次......做晒我地平時起碼4-5個鐘頭既WORK LOAD......最後大被同眠,攬住訓到天光 !

今朝起身,我同佢都覺得散散地......

回覆 288# 的帖子

new post new相點可以唔支持吖!日記式post我鍾意!:smile_40:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-23 05:10 PM 發表
SORRY 呀 ! 各位今日真係好忙,又多會開......:smile_45:
好彩 BABE 有我MSN,所以先通知到大家 ! :smile_38:
麻煩晒你呀BABE ! 唔該晒 ! :smile_38:
唔好意思,讓你們久等 ! UPDAT ...
三點三食 tea 等到就嚟食晚飯
唔知趕唔趕得切 6點收工前睇到 report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆