上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-8-22 11:59 發表 查看引用來源
食唔食...!遲早都會食😍😍🤭🤭
過一兩個星期又會突然機會來了食埋

引用:
原帖由 3P2Q 於 2024-8-22 12:09 發表 查看引用來源

點食法就唔知但一定會食囉😂😂

引用:
原帖由 3P2Q 於 2024-8-22 12:09 發表 查看引用來源

梗係唔會啦已經過咗好多年嘅事

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-8-22 12:30 發表 查看引用來源
點食法就唔知但一定會食囉😂😂
梗係唔會啦已經係過咗好多年嘅事,要食就食咗啦,由始到終都唔啱傾唔啱玩,而且一啲都唔熟

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-22 12:48 發表 查看引用來源

梗係唔會啦已經係過咗好多年嘅事,要食就食咗啦,由始到終都唔啱傾唔啱玩,而且一啲都唔熟
好似juck food 咁, 有時明知冇乜營養, 但係可口有味道, 咪食吓當攞呢 kill time

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-8-22 21:48 發表 查看引用來源

好似juck food 咁, 有時明知冇乜營養, 但係可口有味道, 咪食吓當攞呢 kill time
師兄講真真係唔會囉,我同阿嫂嘅事都發生喺好多年前,雖然搞過兩次但係之後一直到而家都冇再搞,雖然大家偶然都會碰面
我識阿嫂嘅同時,亦都識得阿嫂嗰個朋友但我對佢一啲好感都冇,從來都冇諗住屌佢,就算明知佢出嚟玩從來都冇撩過佢玩,到而家已經好多年
所以係一定唔會囉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-22 12:48 發表 查看引用來源

世事如棋,難講啦😅😅有緣的話就事成🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-8-23 06:36 發表 查看引用來源
世事如棋,難講啦😅😅有緣的話就事成🤭🤭
早十年就話成日蒲,真係有好多呢啲咁嘅散餐食🤭而家年紀大咗小蒲,好少呢啲機會😅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-23 09:58 發表 查看引用來源

早十年就話成日蒲,真係有好多呢啲咁嘅散餐食🤭而家年紀大咗小蒲,好少呢啲機會😅
青年人無論男女都有這個需要🤩😍不過男性比女性進取而已🤭🤭

發問一下:
其實咩野謂之怨婦?
我印象之中係果d 好麻煩好難搞, 全身上下充滿住負能量, 令人想大把大把摑佢果種女人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆