上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.0k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-24 10:08 發表 查看引用來源
期待之後發展
快啦、快啦。。。
中午前會有一篇重要update。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-24 10:58 發表 查看引用來源
即係佢主動多啲?😉
不是。。。係我哋一齊之後有意或無意遇上嘅事。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-24 11:00 發表 查看引用來源

不是。。。係我哋一齊之後有意或無意遇上嘅事。。。
咁要等你之後嘅分享啦!😉

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-24 10:58 發表 查看引用來源

快啦、快啦。。。
中午前會有一篇重要update。
應該好多汁 可以慢慢睇

喺餐廳度,我聽住Athena講佢嘅往事聽到入晒神。越聽我就越覺得眼前呢個女仔唔簡單。。。仲好吸引我。
Athena:仲想唔想聽落去?
我:想。
Athena:有幾想?
我:非常想。
(以下開始要入初段嘅戲肉。內容係由我回憶當時Athena嘅口述,盡可能以最準確嘅言詞去還原復述。都係嗰句:人生中總有啲對話、經歷、人與事,你係畢身難忘,記得非常清楚。跟著要講嘅幾件事對我嚟講,應該到死時我都會記得!)
得到河原夫婦同意後,Athena第二日馬上話俾嚟接佢放學嘅相澤知。條友緊係開心到飛起啦!(俾我都會啦,有條女自己免費送上門)仲話佢好愛Athena,為咗佢就算死都得。我心諗:屌!我敢保證有乜事發生,佢第一個馬上閃,其他人(包括Athena在內)佢先至唔會理,睬你都ON9。
嗰個星期每一晚相澤都會例牌等Athena放工,然後喺河原家門口傾計,講盡一切甜言蜜語,又好肉緊咁吩咐Athena唔好做嘢太辛苦太攰。條友咁樣關心著緊自己,Athena個春心又點可能唔劇烈動「蕩」?
自從每個星期六日晚都會去公園「捽捽含含」後,Athena已經冇再手淫。嗰個星期佢一樣冇,因為佢已經下定決心喺嚟緊嘅星期六,獻身俾相澤。
其實我聽到呢度真係由心佩服條友,佢嘅溝女手法實在太高明,簡直係高手中嘅高手。不過。。。亦怪當時嘅Athena太蠢,居然相信一眼就睇得出係古惑仔嘅相澤,會係真心愛自己!
終於到咗星期六,嗰日舖頭中午生意不太好,2:00前已閂舖。Athena執咗一個bra,一條底褲、一對襪、一套睡衣(其實佢當時冇可能會估到佢係唔會有機會著呢啲衫)、同一件T Shirt(準備星期日換咗嚟著返河原家),就準備出門口。河源太太再一次吩咐Athena萬事小心,記得佢嘅承諾,Athena亦拍晒心口保證一定會。
相澤已經喺佢哋平時去開嗰個小公園等Athena。當時係9月頭。天氣開始入秋,非常舒服(當時「溫室效應地球暧化」根本就唔存在。嗰個年代冬天美國同歐洲東北日本,都會落大雪,連香港都凍到死。時代周刊甚至喺1974年報道過一篇標題係「Another Ice Age?」嘅文章)。一見面佢哋就即刻攬住嚟個法式接吻。Athena仲同相澤講佢好咸濕,下面已經扯起晒硬晒。相澤話係因為Athena太靚同埋太愛佢,所以情不自禁控制唔到自己嘅身理反應,仲話自己自從識咗Athena後,對其他女仔一啲興趣都冇,望都唔會望!
果然係典型溝女王!
Athena聽到相澤咁講,成個人飄飄然,靈魂已經飄到上萬尺高空,連阿爸姓乜都唔記得!
跟住佢哋去坐電車,佢哋先去相澤距離新宿只有十多分鐘車程嘅台東區嘅屋企。相澤住嘅係日本好典型3、4層樓高,外牆灰白色有啲污糟又舊嘅公眾大廈。佢個單位連埋廚房、洗手間、廁所、一個客/飯/睡房共用廳,200尺唔到,好常見嘅日式平民小單位。入到去因為有個大窗口,所以尚算光猛。但好明顯條友好少執屋,雖然未算笠笠亂,但絕對唔算整齊。Athena記憶最深嘅喺垃圾桶內垃圾仲未揼,仲有好多空嘅啤酒罐。放低啲衫後,佢就同相澤去咗澀谷行街,食完燒肉餐晚飯後,兩個人拖住手好溫馨咁行返相澤屋企。Athena話嗰日相澤對手出奇地規矩。
返到屋企附近已經喺夜晚10:00幾,Athena首先去公共電話亭打電話返河原家報平安。打完出返嚟行咗一陣,突然發現相澤屋企附近居然有好多「企街」!相澤話呢啲情況喺呢區好普遍,仲話只要唔理佢哋同埋唔理去搵佢哋嘅男人,就唔會有事。仲話有佢喺度,Athena乜嘢都唔駛怕,佢會保護佢。
嗰次亦都係Athena第一次親眼見到妓女。佢記得啲女仔打扮得花枝招展、濃妝豔抹,個個唔係著短裙就係短褲,露晒對大脾出嚟。啲男人(差唔多都係中年西裝友)就個個都好鬼鼠又猥褻,滿身酒氣,同相澤比簡直相差十萬八千里。
我一路聽一路諗:我屌,其實咪一9樣?一陣返到屋企,睇吓條友猥唔猥褻?

果然不出我所料,入到屋閂埋門除咗對鞋,相澤已經攬實Athena瘋狂咁鍚!條脷伸到入Athena喉嚨椗!兩個人口水不停由口角度流出嚟,Athena直頭覺得條友想吞咗佢落肚咁!跟著佢哋攬住鍚住跌跌撞撞二人三足咁行入到嗰廳/房,條友即係𢲡高Athena隻手,除咗佢件T Shirt,然後推咗佢落tatami上,相澤亦好快手除咗自己件面衫,然後解開Athena條牛仔褲粒鈕同拉底條拉鍊,然後除埋對襪,一嘢就剝咗條牛仔褲!5分鐘都無Athena就只係著住bra同底褲,半裸瞓喺條友面前。條友跟住除咗自己條褲同底褲,呢一刻Athena終於清清楚楚見到條友條賓周嘅㠠山真面目!佢話相澤條嘢暗黑色,又長又粗,而且已經扯到好硬(其實Athena以前幫相澤口交時已經知道佢條周應該唔嘢少),印象最深刻係條陰莖上仲有一條根突咗出嚟!成條賓周好大又刻突!仲好恐怖!
突然Athena有啲驚,佢喺度諗碌嘢咁粗咁長,一陣點插入自己入面?小妹妹肯定會痛死。但佢已經冇時間同機會再去諗咁多,因為相澤已經瞓咗喺自己身上壓住自己,佢對手一嘢就除咗個Athena個bra,然後好大力揸對胸,佢個咀不停咁錫Athena條頸。Athena下面當然已經忍唔住全部濕晒。
相澤副狼相其實真係有啲嚇親Athena。佢初初以為相澤會好温柔體貼咁,同自己傾吓蜜計,攬攬錫鍚,然後至開始做愛。點知宜家反而似俾相澤「霸王硬上弓」咁夾硬嚟!好快相澤就開始又啜又舔Athena對lin頭,Athena成身即時俾佢玩到又痕又軟又酥,仲開始微微出汗同忍唔住呻呤。佢仲feel到相澤條周已經隔住條底褲頂住自己姝妹個門口。相澤嘅行為雖然冇自己想像中溫柔,但以前睇嗰啲咸故咪寫得啲男仔仲粗魯?起碼自己宜家非常興奮先!突然相澤跪咗起身,Athena好本能反應咁即係用對手遮條對胸。但相澤當時目標唔係Athena對波。。。佢嗰目標係條底褲!佢移落Athena下半身,托高佢嗰pat pat,然後好順手就扯低Athena條底褲,跟手仲一嘢掟埋一邊!就係咁Athena成世女第一次全祼瞓喺男人面前俾人睇晒全相!相澤色迷迷咁望住Athena個西,仲話好多毛佢好鐘意,跟住仲叫Athena移開遮仲對波嘅相手。相澤仲問Athena係咪真係仲係處女。Athena當時怕羞到塊面好似俾火燒咁,聲都唔敢聲,只係不停點頭。條友跟住做咗件Athena畢身難忘嘅事情。。。佢好用力一吓就擘開咗Athena對大脾,然後再用手撑開小妹妹嗰兩塊大小陰唇,然後伸條脷真接去舐Athena個西。。。同埋粒豆豆!
其實女人自慰同俾男人𡃤下面,原理都係一樣(男人自凟同俾女人含咪都係),都係用嘢去刺激粒陰核去達到高潮。雖然原理一樣,但感覺就有著天淵之別!好簡單,如果你問100個「正常」嘅男人佢哋想打飛機去射精定俾女人含到射精,我敢保證全部都會答要女人含。女仔都一樣,有得揀,一定會答要俾男人舐到高潮,如果嗰個男人係自己男朋友或老公就仲好。個分別就在於女人自慰係用自己嘅手指去刺激陰核。無論妳手指幾幼細皮膚幾潤滑,感覺始終都係粗鞋、冷冰冰。但係當俾男人條脷去𡃤,感覺就完全唔同。Athena話當相澤第一次舐佢小妹妹嗰吓,佢成身震晒,而且仲好大聲叫咗出嚟!佢冇諗到相澤條脷咁軟、咁熱、又咁濕,仲非常靈活敏捷!其實同佢過去喺公園用手指一樣,都只不過係左右上下周圍不停撩不停挑,只不過今次換咗喺條脷而唔係手指,同埋多咗好多口水。Athena話嗰感覺係下面好似不停濡緊尿出嚟,忍又忍唔住,好酸又好蘇,想停又唔想停,心大心細,唔知點咁。緊住慢慢腳指、大脾罅啲肌肉開始微微拉緊,嗰肚開始搐,呼吸開始急速,心跳快到以為會心臟病發,啲血好始突然湧晒上個頭度,腳板又開始捲到蝦米咁,頭皮仲開始發麻、全身毛管戙。。。佢知道高潮好快要嚟啦。但佢覺得呢次高潮要比佢由14歲開始感受過嘅要強烈好多好多倍!跟住好快佢連眼都打唔開,膊頭不停左搖右擺,成個身不受控制不停咁狂震!佢仲記得自己嗌得好大聲。而且當以為就嚟震完,相澤條脷又突然改變𡃤粒豆豆嘅方向,又或者突然又加快速度、又或者大力少少,本來就嚟平靜落嚟嘅興𡚒突然又被扯高,跟住新一輪震震又再攻擊!
Athena俾一次又一次嘅高潮「震」到「天昏地暗」,俾相澤條脷𡃤到「死去活來」(Athena自己用呢兩組形容詞)。佢以為自己過去3年幾已經領略過晒高潮嘅味道,但嗰晚佢完全喺冇心理準備嘅情況之下,至知道高潮原來可以再亢奮咁多、刺激咁多、可以去得咁盡咁耐、去得咁遠得多!
但相澤完全冇諗住俾Athena休息!就喺Athena仍然沉醉喺高潮嘅餘韻,仲微微震震之中,相澤爬上Athena身上,佢條周對準Athena濕到好似水塘(又係Athena自己形容)嘅小妹妹入口,套都冇戴好用力咁一嘢就插咗入去!
本來仲喺雲端飄浮緊嘅Athena,一下子痛到入心入肺,即刻由天堂跌落地獄!佢嘅處女膜就咁俾條友一嘢刺穿咗!然後條友仲好快又大力咁不停抽插!當時Athena打開對眼,視線範圍內只見到相澤個頭同膊頭不停喺度自己身上「上上落落」、「擒高擒低」,自己嗰肚入面有枝棍不停係咁向心口「隊」,小妹妹本來好濕,但因為好痛,一下子變得好乾,而且仲好似有啲嘢黐住個入口咁。佢不停喺咁嗌「痛い」(痛),又叫相澤溫柔啲慢啲,但條友完全失控,仲走去鍚Athena嗰咀,用條脷塞住Athena把口。結果Athena只能夠由喉嚨椗發出微弱嘅痛苦聲。
相澤不停咁抽插,又攬到Athena好實,過咗一陣(Athena話應該有十零分鐘),突然痛楚慢慢消退,佢開始覺得小妹妹開始濕返,自己開始有少少興奮。。。佢又諗返起細個睇嗰啲咸故,𥚃面女主角俾人強姦都有高潮,佢冇諗到相澤知道自己係處女都唔識得憐香惜肉,仲直頭好似咸故𥚃面啲男人咁「強姦」自己,但係宜家自己反而居然開始覺得有少少興奮!又諗唔通會好似咸故嘅發展咁,自己俾相澤插到高潮?不過,啱啱至開始有少少感覺,相澤突然瘋狂咁「衝」,然後肚入面支棍突然被抽出,然後一陣空虛失落,一股好熱又濃又黐笠笠嘅「漿糊」就射落自己肚皮上,有啲仲射到上心口!相澤仲攬住自己不停咁叫不停咁震!
過咗一陣當一切平靜落嚟之後,條友望一望自己條jer,望一望Athena嗰西,再望一望個tatami。。。
Athena話自己望完都嚇親,因為一片血紅!
相澤呌咗幾啖大氣,然後講::アテナさん、あなたは本当に処女ですね!(Athena,原來你真係處女呀!)
我屌!
就係咁,Athena寶貴嘅第一次處女之身就喺先甜後苦嘅情況之下,失咗身俾相澤呢條大玩家。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-24 12:09 發表 查看引用來源
果然不出我所料,入到屋閂埋門除咗對鞋,相澤已經攬實Athena瘋狂咁鍚!條脷伸到入Athena喉嚨椗!兩個人口水不停由口角度流出嚟,Athena直頭覺得條友想吞咗佢落肚咁!跟著佢哋攬住鍚住跌跌撞撞二人三足咁行入到嗰廳/房,條友即係𢲡 ...
超級精彩

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-24 12:09 發表 查看引用來源
果然不出我所料,入到屋閂埋門除咗對鞋,相澤已經攬實Athena瘋狂咁鍚!條脷伸到入Athena喉嚨椗!兩個人口水不停由口角度流出嚟,Athena直頭覺得條友想吞咗佢落肚咁!跟著佢哋攬住鍚住跌跌撞撞二人三足咁行入到嗰廳/房,條友即係𢲡 ...
師兄果然更新得好快!條友仔真係低手,第一次咁粗暴!

引用:
果然唔帶套就屌

好正呀!師兄…期待下一集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆