上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.3k

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-14 03:45 AM 發表 查看引用來源
我地買左d餸就去K屋企,因為佢話要煮lunch俾我食。其實一路我都有諗佢係咪真係會咁乖唔攪我?但由上到去,再一齊係梳化攬住睇碟,佢都無曳曳行動,我都幾意外。睇完第一套戲,佢就入左廚房煮野食,佢叫我如果悶 ...
叫你既人係邊個呢?

難得有人忍得手

年少...青春...回憶總是多美好...

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-14 03:45 AM 發表 查看引用來源
我地買左d餸就去K屋企,因為佢話要煮lunch俾我食。其實一路我都有諗佢係咪真係會咁乖唔攪我?但由上到去,再一齊係梳化攬住睇碟,佢都無曳曳行動,我都幾意外。睇完第一套戲,佢就入左廚房煮野食,佢叫我如果悶 ...
嘩,唔會係佢跟埋你返HK掛!?

好好睇,支持!

引用:
真係估唔到冇攪到:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:甘樣你會對佢印象會好番勁多:smile_44:
甘叫你個個係k啊定係你差d食左佢豬既c呢HAHA

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-14 06:53 PM 發表 查看引用來源

真係估唔到冇攪到:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:甘樣你會對佢印象會好番勁多:smile_44:
甘叫你個個係k啊定係你差d食左佢豬既c呢HAHA
的確會加番分

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2015-2-13 06:57 PM 發表 查看引用來源

我估有,我估係落街買少少野果d時候玩,正式出街就無

hk好少啦,因為撞口撞面見到d街坊看更都比較尷尬,同埋以前試過一次俾個男人跟蹤,攪到我好驚要call當時男友來接我,跟住俾佢鬧到暈,之後就唔敢啦。不過去外地旅行我就好多時都會,有時直頭bra都唔著

引用:
原帖由 十刑 於 2015-2-14 12:08 AM 發表 查看引用來源
情人節快樂

多謝!
Happy Valentine's Day to all! ^3^

引用:
原帖由 gofire 於 2015-2-14 12:05 PM 發表 查看引用來源
年少...青春...回憶總是多美好...
所以趁後生係應該要試多d野同玩下。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆