上一頁下一頁
發新話題

純情人妻成魔之路之收心養性part 1(相p.1, 14, 19, 58, 117)

收藏  |  訂閱
2.0k  179.5k

回覆 1# 的帖子

我最勁紀錄係同SL三個鐘頭內連做四次, 自己都覺不可思議

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-2-6 08:59 AM 發表 查看引用來源

新相,恭喜小妹飛甩cheap精sp
恭喜,恭喜

引用:
原帖由 Barbarossa 於 2015-2-12 12:30 PM 發表 查看引用來源
我最勁紀錄係同SL三個鐘頭內連做四次, 自己都覺不可思議
勁到無朋友,你是女?

好正

呢輪打算收心養性所以冇上引版一段時間
點知...早兩日當我正趕去番工時遇見久違ge mr.g
因為就黎遲到ge關係..閒談兩句就走左...
連利是都忘記派比佢

之後佢就約我食lunch
當日食完lunch之後就番左佢舖頭
一入到佢舖頭..佢冇鎖門但就拉埋窗簾
但玻璃門外仍然掛住open ge牌
開頭大家傾下計..因為都有一段時間冇見

之後佢冇啦啦起身行埋黎..錫左我一啖
呢一啖..感覺好熟悉
之後ge情況..大家都知係一發不可收拾
但事緣我m come緊
佢都係搓下我ge小籠包
我幫佢含下腸仔咁
最後比佢口爆左...佢最鍾意我幫佢lam埋d尾精
佢話咁係最爽
完事後我就番公司繼續開工
果然見番舊相識都係一撻即著

另外最近同一位引版師兄都打得火熱
並唔係扑野個一種...係真係有feel個種
哈哈..講完都覺得自己有d on9

恭喜你 飛甩cheap精sp:smile_o13:

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-2-28 11:15 AM 發表 查看引用來源
恭喜你 飛甩cheap精sp:smile_o13:
哈哈...甩左好耐lu

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-2-28 11:18 AM 發表 查看引用來源

哈哈...甩左好耐lu
甘你同另一位ching有冇打得火熱?

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-2-28 11:14 AM 發表 查看引用來源
連利是都忘記派比佢

一入 ...
5On9…有feel都on9?
冇feelon乜呀咁…lol

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-2-28 11:14 AM 發表 查看引用來源
連利是都忘記派比佢

一入 ...
心口脹卜卜 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆