上一頁下一頁
發新話題

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

收藏  |  訂閱
709  18.7k

我唔知,老公俾我食,做之前食。宜家我唔食都自動濕,宜家冇得搞,死忍中。。。不過下面太緊。由其是高潮,夾到老公要抆番出黎@@
引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-15 12:52 AM 發表 查看引用來源

其實真係有咁唧約,比女人食到思春

呢樣野無一定準則...有時好快撻著仲要高潮可能幾分鐘之內既事..有時未必一定有無論你點努力..應該同心情環境有關

反而patpat好易入@@我仲覺得幾舒服
引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-15 12:55 AM 發表 查看引用來源

因為心情緊張..會有影響..
放鬆左會好好多

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-2-15 12:58 AM 發表 查看引用來源
我唔知,老公俾我食,做之前食。宜家我唔食都自動濕,宜家冇得搞,死忍中。。。不過下面太緊。由其是高潮,夾到老公要抆番出黎@@

咁有左bb,點都要忍下啦,不過,四個月其實仲可以做呀,不過唔好咁大動作姐

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-2-15 12:58 AM 發表 查看引用來源

係肉緊唔關高潮時卦??
我只係見過女人震對腳不停搖抽搐

宜家係單方面用口解決老公需要
引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-15 12:58 AM 發表 查看引用來源
呢樣野無一定準則...有時好快撻著仲要高潮可能幾分鐘之內既事..有時未必一定有無論你點努力..應該同心情環境有關

我高潮都會,仲反白眼@@第一次嚇親老公tim
引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-15 01:01 AM 發表 查看引用來源

係肉緊唔關高潮時卦??
我只係見過女人震對腳不停搖抽搐

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-2-15 01:03 AM 發表 查看引用來源
我高潮都會,仲反白眼@@第一次嚇親老公tim

抽搐,震..反白眼..應該有時做完左都仲會keep一陣呢D感覺

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-15 12:37 AM 發表 查看引用來源

我估緊張卦
咁就唔知啦:smile_45:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-15 01:36 AM 發表 查看引用來源
咁就唔知啦:smile_45:
我都係斷估

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆