上一頁下一頁
發新話題

10月1日 星期五,珠海酒吧狂歡

收藏  |  訂閱
355  18.2k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 12:45 PM 發表

ON9...我有冇咁腩受歡迎:smile_o08:
我都在,我都覺ON9...當然唔係咁腩受歡迎,係睇下乜水咁.......

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-9-30 01:13 PM 發表 查看引用來源

我都在,我都覺ON9...當然唔係咁腩受歡迎,係睇下乜水咁.......
:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16: ...咁見唔到我有冇好失望~:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 01:08 PM 發表

企地有上D台就豬禾唔黎啦,.,,:smile_o08:
企地好白架,唔會溫書

引用:
原帖由 中小企 於 2010-9-30 01:04 PM 發表

放過我啦 :smile_30: :smile_30:
dddddd人多到企門口,唔係埋單點會甘貴

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-30 01:22 PM 發表 查看引用來源

企下都要比錢?:smile_o04:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-30 01:20 PM 發表 查看引用來源

企地好白架,唔會溫書
貢有冇問禾去左邊:smile_o12: 你地典答企:smile_o06:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-30 01:22 PM 發表 查看引用來源

5個dj
1個dj頭
1個推廣
2件經理
加多個賣糖

仲多過d客:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 中小企 於 2010-9-30 01:25 PM 發表 查看引用來源

5個dj
1個dj頭
1個推廣
2件經理
加多個賣糖

仲多過d客:smile_27: :smile_27:
糖都有得賣...:smile_o04: 會唔會拍完嘔白泡架...大陸果D:smile_o14:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-30 01:01 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係,唔信你問飛機生,問埋肥仔多果面
唔水問~~成班都 on99, 有咩咁好睇, C C 咪又係 7 一個, 我去咁多次都未試過咁腩多 DJ 睇:smile_o04:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2010-9-30 02:03 PM 發表 查看引用來源

唔水問~~成班都 on99, 有咩咁好睇, C C 咪又係 7 一個, 我去咁多次都未試過咁腩多 DJ 睇:smile_o04:  
咩樹...禾幾時變左7:smile_o08: 咁最後咪又係睇唔到:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆