上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.1k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-7 08:53 PM 發表 查看引用來源

本來都唔想再re, 但見你甘得意, 就即管同你癲下, 1/8星期六晚去k開房時間緊係打1/8啦, 甘玩到 2/8 凌晨2點幾 唔係 2/8 唔通 31/7咩??!! 你計岩數先窒人啦, 另外我緊係叫收銀re print啦, 唔通我同佢儲起d單咩, 如 ...
團長,呢d人踩其他場自己人咪又係其他場d廣告佬,佢一定駁到你架,例如話一間場0甘多張單,你求其找張出黎當係架..........可能之前佢去過有錢佬玩,埋單嫌貴,串咀俾人打過,除左條褲,懷恨在心有咩0甘出奇

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-7 02:05 PM 發表 查看引用來源

師兄有道理啊!
張單更係 reprint o架啦, 唔通真係咁o岩執到苦主掉落地張單咩!

果位聖鬥士師兄真係好鍾意死拗爛拗, 可能佢係哩個場受過好多苦難啦!

你估人人都可以行埋去收銀叫佢 print 返 3, 4 日前o既單 ...
咁想問下咩人先可以呢?一個團長隨便就可以攞到人客既單,呢間場都好撚有問題喎!下次唔知會唔會scan埋其他客人credit card 收據既 copy出黎呢?

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:11 PM 發表 查看引用來源

團長,呢d人踩其他場自己人咪又係其他場d廣告佬,佢一定駁到你架,例如話一間場0甘多張單,你求其找張出黎當係架..........可能之前佢去過有錢佬玩,埋單嫌貴,串咀俾人打過,除左條褲,懷恨在心有咩0甘出奇
原來你o係其它場俾人打過!

你唔好攞你自己既經歷套落人地身上啦!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:35 PM 發表 查看引用來源

咁想問下咩人先可以呢?一個團長隨便就可以攞到人客既單,呢間場都好撚有問題喎!下次唔知會唔會scan埋其他客人credit card 收據既 copy出黎呢?   
衣..又係喎..不过在国內係无私穩

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:35 PM 發表 查看引用來源

係你冇料姐,有料就唔駛打埋d粗口字la,0係大陸你有料玩完唔俾錢走都得呀,更何況一張已經埋左0既單,明唔明呀,細路仔 唔抵得人地有power

引用:
原帖由 fu357 於 2009-8-7 11:38 PM 發表 查看引用來源
衣..又係喎..不过在国內係无私穩
大陸無無所謂,不過呢度係香港。

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:38 PM 發表 查看引用來源

原來你o係其它場俾人打過!

你唔好攞你自己既經歷套落人地身上啦!
你而家先出來,你襟兄星矢俾人串到閃左,你先趁冇人敢出來,唉

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:39 PM 發表 查看引用來源
係你冇料姐,有料就唔駛打埋d粗口字la,0係大陸你有料玩完唔俾錢走都得呀,更何況一張已經埋左0既單,明唔明呀,細路仔 唔抵得人地有power
又出黎獻醜?

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:41 PM 發表 查看引用來源

大陸無無所謂,不過呢度係香港。
香港又如何,咪又係多得你呢d hai仔先有得笑

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:41 PM 發表 查看引用來源

你而家先出來,你襟兄星矢俾人串到閃左,你先趁冇人敢出來,唉
我同你老豆先係襟兄弟呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆