上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 09:24 AM 發表 查看引用來源
早晨呀....LIZ & 花輪同學
早晨呀, QQ
你都好早喎

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-16 09:14 AM 發表 查看引用來源
利利 ,, 早呀 , 咁準時 ~
我呢排, 雞都未啼就醒左啦:smile_24:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-16 09:26 AM 發表 查看引用來源

我呢排, 雞都未啼就醒左啦:smile_24:
好耐冇聽過啦 :smile_30:

咁你做咩要早過d雞呀 ? :smile_30:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-16 09:28 AM 發表 查看引用來源

好耐冇聽過啦 :smile_30:

咁你做咩要早過d雞呀 ? :smile_30:
唔會聽到啦嘛:smile_14: :smile_14:

唔係我想喎~~ 醒左訓唔返.....呢d係咪叫做失眠:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-16 09:30 AM 發表 查看引用來源

唔係我想喎~~ 醒左訓唔返.....呢d係咪叫做失眠:smile_41: :smile_41:
臨天光先黎失眠 ; 都好過夜晚瞓唔著掛 ...

找神,大渣好~~

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-16 09:34 AM 發表 查看引用來源

臨天光先黎失眠 ; 都好過夜晚瞓唔著掛 ...
我諗都係時候去下晨運:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-16 09:55 AM 發表 查看引用來源

利利 ,, 我想知 ; 你係咪沙田友呀 ~ :smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-16 09:55 AM 發表 查看引用來源

你可以搵埋禾丫~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-16 09:30 AM 發表 查看引用來源

早晨:smile_19: 我呢棑日日失眠,每日都訓唔到三個鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆