上一頁下一頁
發新話題

~四~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  63.0k

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-2-28 11:44 PM 發表 查看引用來源

洗乾淨小dell~~~~~
你驚佢洗唔乾淨咩~~~~~:smile_34::smile_34::smile_34::smile_34:
你幫dell佢洗囉~~~

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-28 11:42 PM 發表 查看引用來源
各位晚生先去沖涼先~~有事就pm晚生啦~~~
有無人幫你沖…

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

洗到一半就冇水....:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
:smile_o11::smile_o11:~~~~救命

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-28 11:40 PM 發表 查看引用來源

咁你又真係慘 d... 不過我都同你差唔多.. 小學成日被人用雞毛帚打.. 我最撚唔愛被人迫做野
之後有一年阿媽忙到無時間理我.. 個年我全班第一... 但全班 pk 都唔信我可以咁叻
我小學係好努力唔衰得果種人,屋企人俾左好大期望我,班主任叫我入band1中學,我反叛心理唔入,去左中中,之後愈來愈心散,中2搞到留班

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-2-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

現晒出黎..............
係~~所以要加外套~~~

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-28 11:42 PM 發表 查看引用來源
各位晚生先去沖涼先~~有事就pm晚生啦~~~
使唔使叫打打幫下你

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-28 11:46 PM 發表 查看引用來源
:smile_o11::smile_o11:~~~~救命
搵口水~~~~:smile_03::smile_03::smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-2-28 11:46 PM 發表 查看引用來源

我小學係好努力唔衰得果種人,屋企人俾左好大期望我,班主任叫我入band1中學,我反叛心理唔入,去左中中,之後愈來愈心散,中2搞到留班

你一定係同埋的黑豬一齊玩‵

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-28 11:48 PM 發表 查看引用來源

搵口水~~~~:smile_03::smile_03::smile_03::smile_03::smile_03:
:smile_o11::smile_o11:臭的

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-28 11:42 PM 發表 查看引用來源

無鬼用
我最無用係我好易喊,話我兩句我就有眼淚==

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆