上一頁下一頁
發新話題

急急急~朋友被捉了

收藏  |  訂閱
362  60.6k

引用:
原帖由 gary1003 於 2009-6-24 11:14 AM 發表 查看引用來源
我個fd話開頭死都吾認, 咩都吾簽, 跟住d ko就打,捉住佢隻手打手指摸
唉~我覺得呢個機會性真係好大...班人點解要咁殘忍...

工方面已經保住左..沒有問題了...

引用:
原帖由 rickychan2001 於 2009-6-24 11:15 AM 發表 查看引用來源
現在只有準備人仔才可以解決問題:smile_38:
吾好傻啦! 我個fd 話上次比人捉入去個度有個大陸有錢佬衰索k, 想用六皮出返去都吾得

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-24 11:18 AM 發表 查看引用來源

唉~我覺得呢個機會性真係好大...班人點解要咁殘忍...

工方面已經保住左..沒有問題了...
無計wo! 甘我個fd真系起緊機, 斷到正! 保住份工就得啦! 當放兩星期大假

引用:
原帖由 gary1003 於 2009-6-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

無計wo! 甘我個fd真系起緊機, 斷到正! 保住份工就得啦! 當放兩星期大假
咁而家都成左事實...唯有佢希望平安無事啦..

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-24 11:24 AM 發表 查看引用來源

咁而家都成左事實...唯有佢希望平安無事啦..
6月21日拉左,E家已經响看守所,真心幫就同佢轉單人倉

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-6-24 11:33 AM 發表 查看引用來源

6月21日拉左,E家已經响看守所,真心幫就同佢轉單人倉
點樣轉..師兄可否教路?

照計推淋巴係美容師做,最多係鬼鼠機(捉到機會不大)
但做航母式就擺到明起機,仲會成條富除哂
我想問下c兄當時入左房幾耐至俾人捉:smile_41:
同埋俾人捉既時間,上午定下午,幾多點呀:smile_41:

引用:
原帖由 1588 於 2009-6-24 11:51 AM 發表 查看引用來源
照計推淋巴係美容師做,最多係鬼鼠機(捉到機會不大)
但做航母式就擺到明起機,仲會成條富除哂
我想問下c兄當時入左房幾耐至俾人捉:smile_41:
同埋俾人捉既時間,上午定下午,幾多點呀:smile_41:
師兄..我個fd入左fd大約個半鐘頭多d...咁就俾人捉啦啦...係1個鐘個陣..我就去睇過我個fd...我聽到佢話好痛好痛.,,之後咁我就覺得無咩事..咁返入房啦...

個陣係零晏1點幾啦..

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-24 11:55 AM 發表 查看引用來源

師兄..我個fd入左fd大約個半鐘頭多d...咁就俾人捉啦啦...係1個鐘個陣..我就去睇過我個fd...我聽到佢話好痛好痛.,,之後咁我就覺得無咩事..咁返入房啦...

個陣係零晏1點幾啦..
照計個半鐘乜機到打完喇:smile_41:
仲有如果真係推淋巴係會痛架:smile_14:

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-24 11:36 AM 發表 查看引用來源

點樣轉..師兄可否教路?
邊間看守所先:smile_38: :smile_38: ......唔好老作

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆