上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part11) 代080709 開

收藏  |  訂閱
741  6.3k

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-24 09:05 PM 發表 查看引用來源

我真係唔識嫁:smile_35::smile_35:
我講真是電腦白痴..所以你問錯人

聽完歌喇:smile_30: :smile_30:

今晚真過得很快樂:smile_30: :smile_30: 與舊友傾計...好愉快:smile_13:

http://www.youtube.com/watch?v=JY_wqLD9r90&feature=related
九百九十九朵玫瑰

人生如夢,歌如人生

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-24 09:08 PM 發表 查看引用來源

我講真是電腦白痴..所以你問錯人
咁呀,算啦

引用:
原帖由 88ken 於 2009-2-24 08:44 PM 發表 查看引用來源

你打的是背部:smile_34: :smile_42:
你瘦了 實好英偉:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-24 09:29 PM 發表 查看引用來源

咁呀,算啦
我無呃你..只做左複製呀!

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-24 09:29 PM 發表 查看引用來源

你瘦了 實好英偉:smile_47: :smile_47:
報到先,各位好

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-24 09:10 PM 發表 查看引用來源
聽完歌喇:smile_30: :smile_30:

今晚真過得很快樂:smile_30: :smile_30: 與舊友傾計...好愉快:smile_13:
咁咪好囉!生人在世,要活得精彩嗎!
不如意的事十常89,只要唔好執著就會開心啦!
我都係啦,成日哈哈哈俾人鬧都係咁啦!

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-24 09:32 PM 發表 查看引用來源

我無呃你..只做左複製呀!
我都無話你呃我

引用:
原帖由 88ken 於 2009-2-24 08:39 PM 發表 查看引用來源

如要跟我拍拖就需要接受這情況 :smile_39: 不是很多女孩接受到:smile_13:
怎能像你那樣清閒:smile_30:
都好想有人陪伴我...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆