上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 280

收藏  |  訂閱
733  5.8k

引用:
原帖由 JeanReno 於 2009-1-28 11:52 AM 發表 查看引用來源

hey hey 唔好甘樣揚出去
等下會好多變態佬搵安兒架:smile_30:
係喔:smile_44::smile_44:我地唔好係度咁楊:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 黑夜孤星 於 2009-1-28 11:51 AM 發表 查看引用來源
又要返工:smile_27: 好眼訓:smile_27:

你做邊行架?
甘早要開工既?

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-28 12:01 PM 發表 查看引用來源

係喔:smile_44::smile_44:我地唔好係度咁楊:smile_44::smile_44:
:smile_47: 有d野 心照就算
下下揚出黎 就唔好玩

引用:
原帖由 mcjeje 於 2009-1-28 02:35 AM 發表 查看引用來源

然後用黎整燕窩
我唸你都唔會敢食掛
我第1個唔食lo

你地班大姐咁早返屋企原來只係訓覺‧‧‧‧‧‧

引用:
原帖由 firewire 於 2009-1-28 12:55 PM 發表 查看引用來源
你地班大姐咁早返屋企原來只係訓覺‧‧‧‧‧‧
咁你地又玩到幾點走呀

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-28 01:14 PM 發表 查看引用來源

咁你地又玩到幾點走呀
我呢個病壞~ 十一點零散水嗰陣冇去「下場」返左屋企

引用:
原帖由 firewire 於 2009-1-28 01:19 PM 發表 查看引用來源

我呢個病壞~ 十一點零散水鰟陣冇去「下場」返左屋企
喔...原來你都無下場...其實我地係另有下場架:smile_44::smile_44::smile_30::smile_30:我偷偷話你知:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-28 01:21 PM 發表 查看引用來源

喔...原來你都無下場...其實我地係另有下場架:smile_44::smile_44::smile_30::smile_30:我偷偷話你知:smile_44::smile_44:
唔怪之得個目的地一樣啦~

引用:
原帖由 安兒` 於 2009-1-28 11:16 AM 發表 查看引用來源
經過琴日:smile_47: 我把聲沙到冇得再沙:smile_30:
都叫左你唔好咁賣力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆