上一頁下一頁
發新話題

徵(中上環區)的朋友一齊食晏曁十八區吹水团XLI(之齊齊賀09飯局)

收藏  |  訂閱
741  5.9k

引用:
原帖由 pgtadd 於 2009-1-10 01:27 PM 發表 查看引用來源

唔好比佢知Y:smile_44: :smile_44:
Waiwai不愧係食家:smile_34: :smile_34:
我無去4年了...:smile_39:

引用:
原帖由 armic 於 2009-1-10 01:22 PM 發表

點解要去蓮花路飲咖啡??
你想知?
帶你去睇下:smile_47:

引用:
原帖由 pgtadd 於 2009-1-10 01:28 PM 發表

火燒:smile_44: :smile_44:
我屋企附近有間警局同消防局
你即管火燒啦

引用:
原帖由 ~小靜~ 於 2009-1-10 01:30 PM 發表 查看引用來源

你想知?
帶你去睇下:smile_47:
有女仔係度...囡囡唔埋嚟ga...:smile_30:

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-1-10 01:31 PM 發表

有女仔係度...囡囡唔埋嚟ga...:smile_30:
所以次次同親我ex經過戈度我都會捉實佢

引用:
原帖由 ~小靜~ 於 2009-1-10 01:32 PM 發表 查看引用來源

所以次次同親我ex經過戈度我都會捉實佢
有時真係幾好玩...最後果次去就一大班friend一齊行...
然後大家一齊閃...得返一個friend行正中間閃唔切...
就比幾條囡囡圍...請佢食波餅

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-1-10 01:36 PM 發表 查看引用來源

有時真係幾好玩...最後果次去就一大班friend一齊行...
然後大家一齊閃...得返一個friend行正中間閃唔切...
就比幾條囡囡圍...請佢食波餅
我都想睇下呢:smile_04:

引用:
原帖由 ~小靜~ 於 2009-1-10 01:31 PM 發表 查看引用來源

我屋企附近有間警局同消防局
你即管火燒啦
又抄低先,謎團就快解開啦:smile_34: :smile_30:

走先, 88:smile_15:

引用:
原帖由 armic 於 2009-1-10 01:37 PM 發表 查看引用來源

我都想睇下呢:smile_04:
一齊去參觀:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆