上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.3k

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-26 12:20 PM 發表 查看引用來源
尋晚25號同d fd 係club 玩.....咁我同有一條女飲到大大地架喇....咁佢又攬住我啵....咁我緊係攬返佢啦......點知去到4點個時佢個tb 朋友的走左佢!!!!!!!!我仲諗住今日可以攬下人\"/!!!!!個死tb 唔只攪到我無左個伴.. ...
haha...我24號個晚同d fd 入馬鞍山bbq....一人一打酒玩到25號朝早

你個年代係唔係有雙氧水呢家野架....我頭先睇左個post討論雙氧水

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-27 01:09 AM 發表 查看引用來源
你個年代係唔係有雙氧水呢家野架....我頭先睇左個post討論雙氧水
仲玩呢d野架咩=.=""我唔會掂架.....!!毒品害人影響一生!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-14 07:46 發表 查看引用來源
#呢一段往事係絕少色情......但呢段往事卻引領我引人入性......所以各位C兄C姐唔喜歡既就唔好曬時間睇,我只係想分享我有一段咁既經歷!

可能剛剛同女朋友分手.......呢段時間經常諗返起兩個係我生命中最重要既兩個 ...
Support Real Story Ah:smile_40:

你個年代係唔係有鍚安教

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-27 04:01 AM 發表 查看引用來源
你個年代係唔係有鍚安教
呢家都仲有架!!仲有呀咩我呢個年代.....唔好講到我好老我24歲咋:smile_19:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-27 01:47 PM 發表 查看引用來源

呢家都仲有架!!仲有呀咩我呢個年代.....唔好講到我好老我24歲咋:smile_19:
老餅 都就結婚生仔

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-27 04:44 PM 發表 查看引用來源
老餅 都就結婚生仔
我呢家何來有得結婚生仔呀=.="

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-27 05:06 PM 發表 查看引用來源

我呢家何來有得結婚生仔呀=.="
搵到工未ar?

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-27 05:16 PM 發表 查看引用來源
搵到工未ar?
未放埋呢幾日假先~~HAHAH去玩嘛要......其實要搵就一定有既......係個TAKING 無咁好姐~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆