上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.7k

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 11:45 AM 發表 查看引用來源

阿 xyz, 坦白講, 第一項我係承認, 我的確無尊重你, 因為打從一開始, 你已經對非處女抱持歧視目光, 又將非處女同雞作出直接比較, 所以我先睇到眼火爆.

另一方面, 點解你要刻意去標榜第二項 - 你唔尊重低能o既人 ...
我只係講現實..或者我講野太直接.
如果我低能, 很定唔會低得過你.:smile_38:

引用:
我只係講現實..或者我講野太直接.
如果我低能, 很定唔會低得過你.
我可以好肯定咁講句,我又始至終都無睇唔起,或者歧視社會上o既低能人仕。我唔清楚何解你可以無憑無據o既情況之下,將呢個莫須有罪名加諸響我身上。唔知閣下係咪姓 "屈"?

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 02:39 PM 發表 查看引用來源

我可以好肯定咁講句,我又始至終都無睇唔起,或者歧視社會上o既低能人仕。我唔清楚何解你可以無憑無據o既情況之下,將呢個莫須有罪名加諸響我身上。唔知閣下係咪姓 "屈"?
我無屈你wow,
你話人低能, 係唔係貶意先, 即是說你歧視d智障人仕.
第二, 你叫版主close個post, 好明顯, 你唔容許有唔同意既人存在, 或發表任何意見.
鏟除異己, 歧視言論自由. 我till.

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-15 10:52 AM 發表 查看引用來源
知你比我大啦, 似老買老, 中女.
不過有d男人鍾意玩中女,
原因就係 佢地對賓州好熟, 可以搞到好興奮.
不過我就唔同, 比個中女搞, 無快感.
叫雞都知咩價啦,
觀塘深水步, 100-350 (中女)
尖沙咀 800-2000(後生女) ...
中一小朋友,年紀大過你的姐姐就是"中女"?? 請問 "中女" 何解??

你口口聲聲說尊重女性,其實你知道什麼叫 "尊重"?? 你評論所有非處女就是罪人??
你沒從沒有尊重過社會上的女性,當中包括 妓女 及 "中女",你沒有任何資格去評論一些性工作者。
請你小心說話,你可討論,但不要去評擊社會上任何年齡、從事任何工作的女性。

以下問題:
你說,女人做愛一百幾十次都沒感覺了!
問: 即使你娶了處女,當她與你做愛一百幾十次,正如你所講,鬆了、相方都沒感覺,怎麼辦??

你說,你對中女沒快感。
問: 當你結婚後,過了十年八載,對方年紀大了,成了中女,那你沒快感,又怎麼辦??

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-15 14:30 發表 查看引用來源

你無好扮對"愛"有好深既睇法啦, 情聖.
愛="選擇", 只有這樣, 你先至會選擇某一個女人做你老婆, 去愛她一生一世.
現在拍拖, 只不過係為左選擇你將來既太太, 生兒育女.
你父母都係咁, 生左你舊叉燒出來.
你地所講既拍拖既所謂"愛", 其實只係"鍾意", 不帶有責任.
也沒有長久既保證, 根本不是"愛".?
樓主,唔係好明喎,
我地揀將來既太太生兒育女同你選擇某女人做老婆有咩唔同呀?
我負責任既概念好膚淺,係做足安全措施,
甘你負責任既概念係咩呢?
你既長久保證又係咩呢?

引用:
我無屈你wow,
你話人低能, 係唔係貶意先, 即是說你歧視d智障人仕.
第二, 你叫版主close個post, 好明顯, 你唔容許有唔同意既人存在, 或發表任何意見.
鏟除異己, 歧視言論自由. 我till.
你呢條 thread 已經黎到第 19 頁,你可以由頭翻睇一次,話你低能o既係咪唯獨是我一個?如果唔係的話,點解你係都要針對我黎反駁?其他人都話你係低能,你做咩唔去反駁佢地?

引用:
原帖由 sun20000 於 2008-12-15 01:41 PM 發表 查看引用來源

佢淨係識處女好插架咋(其實連呢樣野都未必係啱), 邊有諗到咁深層次丫:smile_45:
其實呢個又係邏輯問題: 如果"性"係建基於"愛"(呢個應該係最普遍認同嘅道德觀), 咁愛情就係應該更神聖更純潔嘅心 ...
同意!有男人明知對方是技女都去愛,最後更知道對方染上了愛滋病,也繼續去愛,即使受盡所有人的壓力和反對。
真愛是凌駕於肉體上,若你與一個處女一起多年,並計劃結婚,但突然意外發生,她變了坦換 或 植物人 或 要做切除子宮手術等....
你會繼續去愛她? 還是以你所說 "愛= 選擇"??

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-15 02:30 PM 發表 查看引用來源

你無好扮對"愛"有好深既睇法啦, 情聖.
愛="選擇", 只有這樣, 你先至會選擇某一個女人做你老婆, 去愛她一生一世.
現在拍拖, 只不過係為左選擇你將來既太太, 生兒育女.
你父母都係咁, 生左你舊叉燒出來.
你地 ...
又自相矛盾喇:smile_45:
既然你認為"愛=選擇", 咁點解又會問"你地認為既愛? 點解總會分手?":smile_41: 如果從來冇分手, 又何來"選擇"呢? 唔相處過又冇比較, 憑乜野準則去評定好壞呢?
以你呢個講法, 即係只要係處女, 唔理性格喜好背景適唔適合都冇問題, 咁唔該你改一改你個subject做"只要係處女, 乜野我都娶"

引用:
原帖由 Kelly_Li 於 2008-12-15 03:11 PM 發表 查看引用來源

同意!有男人明知對方是技女都去愛,最後更知道對方染上了愛滋病,也繼續去愛,即使受盡所有人的壓力和反對。
真愛是凌駕於肉體上,若你與一個處女一起多年,並計劃結婚,但突然意外發生,她變了坦換 或 植物人 ...
算吧啦, 所謂真摰既"愛情"係唔會被客觀因素動搖既, 呢條柒頭淨係為左塊膜都要生要死喇, 都係果句啦.....
大言不慚 !

樓主視天下佳麗之容色, 內涵如無物, 腦海滿載的只是處女膜而已...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆