上一頁下一頁
發新話題

徵玩得傾得的您入小妹吹水室(PART59)

收藏  |  訂閱
743  6.0k

引用:
原帖由 娃娃 於 2008-11-13 10:59 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27:   咁你又好辛苦lo,
大妹,你快d 去睇醫生啦~乖:smile_40:
我 兩 個 月 內 睇 左 好 多 次 醫 生 同 食 藥 啦 ~~
唔 去 呀 !!

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-13 11:01 發表 查看引用來源

我黎跳舞囉:smile_04::smile_04::smile_04:
yeah:smile_04: :smile_04:

一齊啦咁:smile_04: :smile_03:

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-13 11:01 AM 發表 查看引用來源

我黎跳舞囉:smile_04::smile_04::smile_04:
跳咩舞:smile_38: :smile_46:

引用:
原帖由 lmw2005 於 2008-11-13 11:01 發表 查看引用來源

有邊個唔係凡人:smile_45: :smile_45:  唔通係神呀
唔系神,系仙:smile_04:
仙都唔仙下果隻:smile_03:

引用:
原帖由 娃娃 於 2008-11-13 11:02 AM 發表 查看引用來源

yeah:smile_04: :smile_04:

一齊啦咁:smile_04: :smile_03:
等你呀:smile_29::smile_29::smile_29::smile_29:

我 去 做 野 呀 !!:smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-13 11:01 發表 查看引用來源

我 兩 個 月 內 睇 左 好 多 次 醫 生 同 食 藥 啦 ~~
唔 去 呀 !!
兩個月都未好

醫生:smile_29:

引用:
原帖由 娃娃 於 2008-11-13 11:03 AM 發表 查看引用來源

唔系神,系仙:smile_04:
仙都唔仙下果隻:smile_03:
係呀~~我係呀,我好窮:smile_42:

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-13 11:04 發表 查看引用來源

等你呀:smile_29::smile_29::smile_29::smile_29:
你又唔會同我跳:smile_29:
等我做咩jei:smile_03:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-13 11:04 發表 查看引用來源
我 去 做 野 呀 !!:smile_35:
快快做~快快返:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆