上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 12:49 PM 發表 查看引用來源

妒忌心唔係只得男人先有
妒忌心應該係一種催化, 前提係已經玩出o左感情, 或者話係好享受同果個人親密o既肉體感覺,
情慾同情感其實真係好難完全分開囉, 本質問題, 即係當你 (我講我自己) 都已經唔介意o係呢個人 ...
我諗起「野蠻女友」。如果將男女角色掉轉咗,加少少經典恐怖電影The Shining嘅元素,再加入大量SM+鹹濕情節。基本上就係阿蛇與第一任主人嘅情況?
不過,話時話,如果有個男人失驚無神打我,我肯定報警。主人都冇面畀!

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 12:31 發表 查看引用來源

譬如大王自己受刑之後,唔知會唔會發現:X,死女包,原來30下咁X痛!以後或者會痛愛你更加多。
你諗多左啦
佢只會"嘩屌... 咁L 痛o架原來!"
我心諗, 第一, 我只打o左兩吓, 第二, 咪扮到好似從小未俾人打過好冇?
第三, 就當你真係咁乖仔由細到大未受過任何體罰, 我頂你個肺用吓腦幻想一下, 唔通鞭落o黎好似按摩咁舒服囉喎?
係有輕輕咁mention 過一次, 話我幾乎次次搞o野前都幾十幾十鞭咁受好唔容易
但好快就冇o左件事, 唔會因為咁而憐惜我

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 12:50 發表 查看引用來源

不過,話時話,如果有個男人失驚無神打我,我肯定報警。主人都冇面畀! ...
有溝通好嘛
如果吹吹吓水忽然摑我一巴我梗係反面
但推低打屁股係開始時我話佢可以咁做o既, 唔好俾通知我, 唔好問我願唔願意
唔想捱打o既話我會講安全詞咁樣你先停, 除o左呢個情況以外, 只要我地兩個人都已經除晒衫,
你可以唔出聲(或者一開口就係指令mode) 叫我趴低俾你鞭打

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 12:50 發表 查看引用來源
如果有個男人失驚無神打我,我肯定報警。主人都冇面畀! ...
好似smell到d野🫢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 13:48 發表 查看引用來源

有溝通好嘛
如果吹吹吓水忽然摑我一巴我梗係反面
但推低打屁股係開始時我話佢可以咁做o既, 唔好俾通知我, 唔好問我願唔願意
唔想捱打o既話我會講安全詞咁樣你先停, 除o左呢個情況以外, 只要我地兩個人都已 ...
用手定又用藤條打?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 13:27 發表 查看引用來源

你諗多左啦
佢只會"嘩屌... 咁L 痛o架原來!"
我心諗, 第一, 我只打o左兩吓, 第二, 咪扮到好似從小未俾人打過好冇?
第三, 就當你真係咁乖仔由細到大未受過任何體罰, 我頂你個肺用吓腦幻想一下, 唔通鞭落o黎好 ...
佢都心諗 「X吖!好X彩我係打人個個咋」😝

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 11:27 發表 查看引用來源
老餅吖嘛我!
咁「狗婆」會唔會好聽少少?
之不過...stellaluna唔係蝙蝠嚟嘅咩。不如做返自己啦?入夜之後出動,吸乾男人嘅血(及精)!
比咩暗示?譬如製造機會比男人,等對方接觸到(或幾乎接觸到/睇到/聞到)佢嘅重要部位。 ...
暗示...
如果講當年點樣引誘大王媾我 首先真係要留意一下自己對象
發現到佢對女人o既腿同腳情有獨鍾, 之後見面打扮就識得執生啦 當然上半身都唔能夠忽略
長話短說就係專登俾機會佢掂到我囉, 比如專登著對最夾腳o既高爭鞋同佢行街,
果陣都仲係friend, 比較close 果種, 會單獨"咁o岩o係附近" 搵佢食飯,
之後上到佢車終於崩潰, 話我平時唔係咁冇儀態o架, 實在真係估唔到對鞋愈著愈痛,
我已經忍o左一晚實在忍唔落去, 唔介意我除低隻鞋按一按
邊按邊揀d 可以打打鬧鬧o既話題吹水, 吹到屌你老味一日都係你, 諗起你都係一個人食飯想陪陪你 (另一暗示啦)
如果唔係我早就返o左屋企換返拖鞋啦, 邊駛痛成咁? 快d 幫我按腳補返數!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 14:17 發表 查看引用來源

用手定又用藤條打?
藤條..
講緊o既係同大王一齊之前我同我果個sp
就係佢訓練我出o黎o既
之後同大王果陣我再上奏, 用藤條作為工具...
之後有一段好長o既時間都係我自己負責買刑具, 淘寶好多而且唔貴, 十蚊八蚊人仔有一支
為o左證明係我真心想俾佢虐, 我會搵好幾款唔同物料粗幼長短然後問佢買邊款好,
貨到o左第一時間話佢知, 要唔要今晚o黎我屋企訓我俾你試吓好唔好用
後來仲會一式兩份, 一份送去自己屋企一份送去佢屋企, 邊度過夜都可以俾佢用
我送佢o既結婚禮物其中一份係外國網站買一堆手工製作o既bdsm 籐條, 超靚o架, 駛o左我兩千幾銀
寓意係我唔會因為做o左你老婆對住你日子耐o左就hea 做,
任何時候只要你有mood, 我手掌腳掌屁股全部都係屬於你o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 14:55 發表 查看引用來源

藤條..
講緊o既係同大王一齊之前我同我果個sp
就係佢訓練我出o黎o既
之後同大王果陣我再上奏, 用藤條作為工具...
之後有一段好長o既時間都係我自己負責買刑具, 淘寶好多而且唔貴, 十蚊八蚊人仔有一支
為o左 ...
果然係專業級! 連結婚禮物都咁有心思🥰
大王見到你楚楚可憐嘅樣係咪會打多幾下

係咪會講d好有服從性嘅對話?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 14:34 發表 查看引用來源

暗示...
如果講當年點樣引誘大王媾我 首先真係要留意一下自己對象
發現到佢對女人o既腿同腳情有獨鍾, 之後見面打扮就識得執生啦 當然上半身都唔能夠忽略
長話短說就係專登俾機會佢掂到我囉, 比如專登著對 ...
果然係蛇貴妃👏🏻👏🏻👏🏻
最終大王忍唔住出手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆