上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

讀書時...有身體檢查,會檢查jj....
我想問如果你包皮太長或太緊,doctor係咪會話你知要割包皮嫁??

引用:
原帖由 90834805 於 2008-2-9 06:17 PM 發表
讀書時...有身體檢查,會檢查jj....
我想問如果你包皮太長或太緊,doctor係咪會話你知要割包皮嫁??
我細個(約5歲)就係俾個診所醫生我唔係過長, 唔洗割, 但到大個左, 先知係過長...

平時個頭唔會露出黎 ,不過扯個時要用手反一反先可以露成個頭出黎, 緊就少少啦, 影響唔算太大

宜家都唔知割唔割好, 我已經25歲喇....咁遲先割好似怪怪地咁

:smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

有人可以帮我吗,我问了好久-__-打算新年后就去割了

引用:
原帖由 kennet19 於 2008-2-9 07:56 PM 發表

我細個(約5歲)就係俾個診所醫生我唔係過長, 唔洗割, 但到大個左, 先知係過長...

平時個頭唔會露出黎 ,不過扯個時要用手反一反先可以露成個頭出黎, 緊就少少啦, 影響唔算太大

宜家都唔知割唔割好, 我 ...
咁你卜野時有無影響??

我係屬於包皮過長
我之前自己打飛機ge方法係用包皮不斷磨擦龜頭
但係我性交果陣
拉底d包皮  露左龜頭出黎
點知進行左一陣 竟然發覺唔用包皮磨擦ge感覺好怪同少少痛
最後仲要軟埋 唔可以圓滿完成性交....  有咩方法解決?
又會唔會係陽痿問題 同包皮過長無關?

引用:
原帖由 炎炎炎炎炎 於 2008-2-13 06:00 AM 發表
我係屬於包皮過長
我之前自己打飛機ge方法係用包皮不斷磨擦龜頭
但係我性交果陣
拉底d包皮  露左龜頭出黎
點知進行左一陣 竟然發覺唔用包皮磨擦ge感覺好怪同少少痛
最後仲要軟埋 唔可以圓滿完成性交....   ...
多D練習就可以架啦

但係呢家我打飛機都會軟 (姐係唔用包皮)
扑唔到野 好痛苦:smile_13: :smile_13: :smile_13:

how o r u?

有無人知去廣安醫院割包皮要幾錢???
:smile_40: 唔該

我軟時露到3分之一..頭少少....
硬了時..就會有點痛...我不知道要不要割

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆