上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.4k

新一代聊天室有無繁體版架?
DOWN LOAD入去全部都系亂碼,又有無辦法變番繁體字呢?
請各路C HING 幫幫手!

好聽既名???  例如

一個星期有一百條女加你的名字成不成

谷九氣:smile_22: 開個新既:smile_39:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-12-9 04:35 PM 發表
中國法律
                             :smile_40:   合法行為 :smile_40:

交朋友、同居、未婚性行為、婚外性行為不是非法行為。係道德問題,不屬警察管轄範圍。

:smile_38:  交朋友、同居、未 ...
巴打, 你D資料好詳盡, 真係好多謝你

引用:
原帖由 tobby0915 於 2007-10-15 02:08 發表
好聽既名???  例如
好難講點叫好聽 wo
妳試下改過英文名試下 :smile_38:

IP 一樣

IP 一樣

想問下各位師兄,
有兩個囡囡,我見到佢地個 IP 係一樣既,
咁係唔係代表佢係同一個人?分開加我?
同埋,佢地個 IP 前面 4 組號碼係一樣,
但係其中一個既 IP 係 4 組號碼後面再有一d 數字。
點解?
係度多謝各位師兄幫忙解答先。

引用:
原帖由 benbie 於 2007-10-23 03:40 PM 發表
IP 一樣

想問下各位師兄,
有兩個囡囡,我見到佢地個 IP 係一樣既,
咁係唔係代表佢係同一個人?分開加我?
同埋,佢地個 IP 前面 4 組號碼係一樣,
但係其中一個既 IP 係 4 組號碼後面再有一d 數字。 ...
他在网吧玩
叫多个F加你
如果同一间网吧同用一个路由器
IP就会一样~~~
後面有1D数字
因为用路由器分线
所以後面会有指派既IP
在网吧上多数一部主机出
经路由器分线:smile_38:

引用:
原帖由 沙兄 於 2007-10-24 12:21 PM 發表

他在网吧玩
叫多个F加你
如果同一间网吧同用一个路由器
IP就会一样~~~
後面有1D数字
因为用路由器分线
所以後面会有指派既IP
在网吧上多& ...
但係我知道佢係屋企用私人電腦上網呢?
咁個 IP 又一樣,咁係咪證明左係同一個人?

引用:
原帖由 benbie 於 2007-10-25 11:44 AM 發表

但係我知道佢係屋企用私人電腦上網呢?
咁個 IP 又一樣,咁係咪證明左係同一個人?
如果用私人电脑可能用二个号加你:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆