上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-7 02:37 PM 發表
1號去玩,2號埋單,5號先打單?
你明唔明出單同打單既分別呀?

係啦係啦!
R團長萬歲!R團長好野!:smile_03::smile_03::smile_03:
本來都唔想再re, 但見你甘得意, 就即管同你癲下, 1/8星期六晚去k開房時間緊係打1/8啦, 甘玩到 2/8 凌晨2點幾 唔係 2/8 唔通 31/7咩??!! 你計岩數先窒人啦, 另外我緊係叫收銀re print啦, 唔通我同佢儲起d單咩, 如果你硬係要什麼原單既, 甘我聽日就叫會計拎返張原單出黎再post上黎比你睇, 好無? 不過你會唔會又話呢張原單又唔係當日個位師兄既房呢? 係度我答埋你啦,好無?  全有錢佬只有一間個位師兄既大房有埋客房係入面既, 個間就係318,即係張單上面既房號...

你話我萬歲又好野, 多謝喎, 不過你甘講, 我又受得起有餘呢!!!!

至於呢個post只係想澄清返個個師兄講既野有出入姐, 話4600埋單, 原來係4166港紙, 折返人仔即係36xx, 又話無送小食, 但係又食左13碟, 話只飲左14支紅酒姐, 原來重叫左2打幾, 出左5打幾既啤酒, 甘果5打幾酒去左邊??

係間場比人質食死貓定真係苦主,就各自有各自既諗法, 我亦無意左右大家!!!

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-7 05:12 AM 發表
呢度真係好多天真會員!
有乜証明呢張單就係屬於之前出post個位師兄架?
可能係对時日房号..加当時每張細單簽名...樓主未有帖細張簽名單啫:smile_38:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-7 08:53 PM 發表 查看引用來源

本來都唔想再re, 但見你甘得意, 就即管同你癲下, 1/8星期六晚去k開房時間緊係打1/8啦, 甘玩到 2/8 凌晨2點幾 唔係 2/8 唔通 31/7咩??!! 你計岩數先窒人啦, 另外我緊係叫收銀re print啦, 唔通我同佢儲起d單咩, 如 ...
苦主可能唔知 1 對 1 找數 , 加上 DJ 小費 , 咪 4600 啦 !

:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-7 08:53 PM 發表

本來都唔想再re, 但見你甘得意, 就即管同你癲下, 1/8星期六晚去k開房時間緊係打1/8啦, 甘玩到 2/8 凌晨2點幾 唔係 2/8 唔通 31/7咩??!! 你計岩數先窒人啦, 另外我緊係叫收銀re print啦, 唔通我同佢儲起d單咩, 如 ...
樓主D話都几有力贡喎..真係有机加入你cp团先得...起碼有起事上黎有团長撑住..对我地D單身上cpD人有个心理上安全先呀

咁熱鬧既:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-8-7 09:45 PM 發表 查看引用來源
咁熱鬧既:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:
係呀..你又黎呀:smile_38:

引用:
原帖由 fu357 於 2009-8-7 09:58 PM 發表 查看引用來源
係呀..你又黎呀:smile_38:  
係呀,我都唔知發生乜野事

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-8-7 10:16 PM 發表
係呀,我都唔知發生乜野事
係无乜樹:smile_38:

引用:
原帖由 fu357 於 2009-8-7 10:19 PM 發表 查看引用來源
係无乜樹:smile_38:  
我都知,關我乜 tree :smile_30: :smile_30: :smile_30:

真相大白了:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆