上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.0k

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 06:12 PM 發表 查看引用來源
我老婆有左5個月,因為佢3個月前作過小產,所以e生話懷孕頭3個月停止行房,咁好啦,我惟有忍下!

但e+都成5個月啦,e生都話個胎開始穩定,佢都唔肯俾我入,我話會輕力d,佢都話驚整親個肚!

我叫佢幫我含,佢含左2下又話唔 ...
教練,你暫時都係返健身室對住d呀鈴打住jj先啦

引用:
原帖由 tracy0908 於 2009-7-9 06:22 PM 發表 查看引用來源
你都幾撚仆街
忍多幾個月洗唔撚洗死呀
X 10000000 :smile_38:

曾經作小產心裡更系驚啦,萬一真系比你整到小產內疚一世,好好地同你老婆傾下,埋怨冇用既

嘩~~~~~~~~~~~
樓主你真係賤得緊要喎~!!
如果我男友係咁晨早連jj都剪埋~

好心你啦~個BB你都有份架~忍幾個月都唔得~
打飛機駛唔駛死丫~一定要口交既~
知唔知大肚婆係陀子時係容易反胃同作嘔架~

你就插得過癮丫~射完拍o下個羅柚就算~
你o的咁既男人有下一代~我登佢可憐~有個咁既老豆~:smile_o16:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 10-7-2009 10:20 發表 查看引用來源
嘩~~~~~~~~~~~
樓主你真係賤得緊要喎~!!
如果我男友係咁晨早連jj都剪埋~

好心你啦~個BB你都有份架~忍幾個月都唔得~
打飛機駛唔駛死丫~一定要口交既~
知唔知大肚婆係陀子時係容易反胃同作嘔架~

你就插得過 ...
可能唔係佢:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 23:37 發表
我地有冇睇清楚我個post??
我已經講左我會細力d,佢都唔肯阿
連含/顏射都唔得阿,大佬,含/顏射唔會整到bb呱?
你含柒啦你, 你肯唔肯定你搞完對個bb完全冇影響?
醫生都唔可以百份百肯啦.
睇完你呢個post就知你係一個唔諗野既人....
到你搞到慶起果陣你仲會就住就住咩....
你呢啲咁既人,個老婆為你生bb你都忍唔到仲要搞個老婆....
唔係o鍚姖既...忍下都唔得....陀仔好辛苦架...加上而家咁熱....2個人既體溫...仲慘....
你呢啲咁既撚樣死咗佢好過啦....淨係顧自己....

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-10 10:24 AM 發表 查看引用來源

可能唔係佢:smile_o06::smile_o06:
哦~~咁就另計啦~~~~~~:smile_o10:

你老婆有咗唔想做你應該就下佢啦,仲多多怨言,做少幾個月會死咩

樓主同殺b凶手有咩分別
一棍棍咁插落人地個頭到
睇住幾時陽痿啦
咁陰功你都做得出
學咩做人爸爸呀:smile_22:

你真係一個好差的人, 完全唔體諒個女人, 你唔會大肚所以就咁自私, 對個有身孕的女人來說, 作小產等於插佢兩刀呀, 都唔知你點解可以咁樣, 真係無資格做人老公做人老豆............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆