上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.8k  978.6k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-8-28 16:31 發表 查看引用來源
咸記衫揚位食左個河南超長黑髮高佻白滑令輕中,2魚淨屌,套吹+1魚。學泰神兄甘2魚淨屌算。

洗下抹乾女捽周硬左上套男上狂揸昅手波狂屌出米青!可小車可狂蓮態度好!好抵食! ...
前日想上 比人上左先 冇等 身形正

引用:
原帖由 7U7 於 2024-8-29 21:23 發表 查看引用來源

前日想上 比人上左先 冇等 身形正
好可惜!呢個堅正皮膚白滑但個肚有d生仔紋…

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-8-29 19:01 發表 查看引用來源

見到了。著粉紅色花紋長裙。衫揚果到好多人行。問價好核突。所以無乜人上。
怕乜,怕醜就先打個眼色,入鐵閘後先問價都ok!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-8-30 19:26 發表 查看引用來源

好可惜!呢個堅正皮膚白滑但個肚有d生仔紋…
吾知走未 今晚睇下

引用:
原帖由 7U7 於 2024-8-30 20:23 發表 查看引用來源
吾知走未 今晚睇下
咸食左冰冰著jk果件,大瘦 冇肉 出吾到
之後去秒食左件25才 四川妺 細粒有腰黑長褲 企下面帶罩 上到去一除,樣好似神木麗  冇吹鐘,可轉招,冇吹,吾緊要,見到我都硬撚曬 ,皮膚滑 吸手波,可惜聽日好似就走,做到果頭出曬汗,last仲幫我用風筒吹頭,估吾到秒有咁好態度,可惜佢吾加wechat…😖

引用:
原帖由 7U7 於 2024-8-31 02:46 發表 查看引用來源

之後去秒食左件25才 四川妺 細粒有腰黑長褲 企下面帶罩 上到去一除,樣好似神木麗  冇吹鐘,可轉招,冇吹,吾緊要,見到我都硬撚曬 ,皮膚滑 吸手波,可惜聽日好似就走,做到果頭出曬汗,last仲幫 ...
冰冰而家麻麻唔會食,
好可惜!甘快走又唔比v7, 冇計!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-8-31 16:58 發表 查看引用來源

冰冰而家麻麻唔會食,
好可惜!甘快走又唔比v7, 冇計!
佢話見我電話用老虎張相,所以吾加,佢話有緣再見

冰冰服務又吾係話好差,但做落吾舒服

引用:
原帖由 7U7 於 2024-8-31 02:46 發表 查看引用來源

之後去秒食左件25才 四川妺 細粒有腰黑長褲 企下面帶罩 上到去一除,樣好似神木麗  冇吹鐘,可轉招,冇吹,吾緊要,見到我都硬撚曬 ,皮膚滑 吸手波,可惜聽日好似就走,做到果頭出曬汗,last仲幫 ...
企咩位?今個星期去咗幾日都無好發現

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2024-8-31 18:35 發表 查看引用來源

企咩位?今個星期去咗幾日都無好發現
企 大排x 對面…..

今日下晝去春街巡下,G毛都冇條!慘!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆