上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-27 03:14 PM 發表 查看引用來源
講埋上次幫老婆啊嫲裝電腦嘅野先。

同老婆玩咗陣我又要返埋位繼續幫部腦裝野,裝好之後我就叫3叔搵下有啲咩啊嫲啱睇嘅野然後我起身睇下老婆做緊乜。

一轉身望過去就見到老婆咁樣瞓咗喺到。。

俾老婆發現咗我影佢相佢好大聲咁喂咗我一 ...
忠粉求原圖🙏🏼

師兄, 忠粉求原圖, 謝謝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-27 03:14 PM 發表 查看引用來源
講埋上次幫老婆啊嫲裝電腦嘅野先。

同老婆玩咗陣我又要返埋位繼續幫部腦裝野,裝好之後我就叫3叔搵下有啲咩啊嫲啱睇嘅野然後我起身睇下老婆做緊乜。

一轉身望過去就見到老婆咁樣瞓咗喺到。。

俾老婆發現咗我影佢相佢好大聲咁喂咗我一 ...
今期好多美腳相,望到我都就走火,3叔應該頂唔順啦,好想奶你老婆腳指

無更新

三叔好慘。 哈哈
個個男人都咸濕架啦

同老婆短時間內去咗兩個trip,快閃咗日本同台灣。日本就我同老婆自己兩個去台灣就係同老婆啊嫲同個廢老三叔去。不過兩個trip嘅野我遲啲冇咁忙多啲時間先講,襯宜家有啲空檔講下今日嘅野先

老婆今朝要同個同事出去見客,所以佢同事今朝揸咗公司車嚟屋企接咗老婆之後佢哋就去食早餐然後直接去見客。

大概個半鐘頭之後我收到老婆whatsapp

老婆: 我諗我今日著錯衫

我: ??

老婆: 我今日件衫勁走光

我: 係?我今朝都見唔到你 你今日著乜?

老婆: shirt咋嘛,不過心口位好鬆 冇得扣鈕
企喺到都仲ok啲 但係一坐低就 uh oh

我: 咁正?咁啊X (佢同事) 有冇𥄫?

老婆: 就係見到佢不停𥄫我先知自己走光

我: 你自己唔知㗎咩?

老婆: 呢件shirt第一次著真係唔知
其實係頭先食早餐個侍應望先。Order嗰陣佢對眼係咁望住我個胸我都估到咩事。我Order完到啊X叫緊野食襯冇人望住我嗰陣我望下自己先知真係出事。

我: 俾侍應高炒 😘😘
咁你點反應?

老婆: 扮唔知囉 可以點

我: 啊X呢?

老婆: 佢咪𥄫囉 有幾次我睇緊電話同覆緊email嗰陣佢以為我冇留意,佢係咁不停坐直個身嚟𥄫,但係俾我眼尾見到

我: 我又想睇佢哋𥄫到啲咩

老婆:我同啊X喺車喎

我: 坐車唔可以影相㗎咩

老婆: 你啱

我一坐喺到佢哋就見到咁

我: wow白色露lin brabra
(因為佢呢款bra個cup好低僅僅啱啱好遮得住對lin,一郁就會露lin嗰款 所以我叫佢做露lin bra)

老婆: 如果我大動作啲 佢哋又可能見到咁

我: 啊X如果望過嚟都一定見到你露緊lin啦

老婆: 但係如果我衰啲 再大動作啲 用隻夾一夾嘅話,佢宜家望過嚟嘅話就會見到咁。。 😝😝

我:  omg老婆!離o西罩呀你 成對linlin都露o西啦!

老婆: 啊X啱啱問我喺到影咩

我: 咁你點答佢?

老婆: 我話影緊相俾我老公睇下我有新公司車坐囉。

我: 咁啫係佢望緊你啦

老婆: yes,仲望咗好耐添~

求原圖. 謝謝!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-8 05:16 PM 發表 查看引用來源
同老婆短時間內去咗兩個trip,快閃咗日本同台灣。日本就我同老婆自己兩個去台灣就係同老婆啊嫲同個廢老三叔去。不過兩個trip嘅野我遲啲冇咁忙多啲時間先講,襯宜家有啲空檔講下今日嘅野先

老婆今朝要同個同事出去見客,所以佢同事今朝揸咗公司車嚟屋企接咗老婆之後佢哋就去食早餐然後直接去見客。

老 ...
跪求原圖,師兄!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-8 17:16 發表 查看引用來源

老 ...
師兄,未睇,先謝謝更新,長期Fans希望再有原圖,睇完再推

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-8 17:16 發表 查看引用來源

老 ...
可以发原图吗?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆