上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.8k  976.9k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-15 20:12 發表 查看引用來源
衰我街四件輕中冇件睇得上眼
老冠質素越來越差!唔落冇損失!

琴晚行過全記大house街,見巷仔中間有件後生,baby fat 大波紅衫深色褲長髮靚女开工,唔知有冇人見過,呢件唯一可食用。跟住寒背街近轉灣位左手邊有件高挑白T短褲輕中,算後生三十中,身材OK,新囡未見過,問價比較驚青,呢件最多人問,睇外型應該可食用!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-17 09:58 發表 查看引用來源
琴晚行過全記大house街,見巷仔中間有件後生,baby fat 大波紅衫深色褲長髮靚女开工,唔知有冇人見過,呢件唯一可食用。跟住寒背街近轉灣位左手邊有件高挑白T短褲輕中,算後生三十中,身材OK,新囡未見過,問價比較驚青,呢件最多人問, ...
因為全記呢個月掃得好勁。捉左唔少女女遺返。

咸記修長美腿輕中又回來 站在喎記三陽位!!!在 bowling A 開工

而家想叫隻企都唔容易,囡少咗七成,質素下降,來來去熟口熟面,新黎嘅又豬排,好難先睇得中一件!!!
今日又食白果 @@!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-18 13:42 發表 查看引用來源
咸記修長美腿輕中又回來 站在喎記三陽位!!!在 bowling A 開工
呢個食過,2魚淨屌唔敢吹同催鐘!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-18 15:23 發表 查看引用來源
而家想叫隻企都唔容易,囡少咗七成,質素下降,來來去熟口熟面,新黎嘅又豬排,好難先睇得中一件!!!
今日又食白果 @@!
所以而家少食企,去食一仔3魚泰多!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-8-18 16:19 發表 查看引用來源

所以而家少食企,去食一仔3魚泰多!
中午去土記逛下,床0街教會樓梯三紐 Dog 2房呢件高挑後生性感有樣有身材開五條魚諗住就上呢件,男人就係咁衰又走咗去第二度望下,望完返黎俾人入咗真仆街又食白果,費事等趕時間去第二度!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-18 19:50 發表 查看引用來源

中午去土記逛下,床0街教會樓梯三紐 Dog 2房呢件高挑後生性感有樣有身材開五條魚諗住就上呢件,男人就係咁衰又走咗去第二度望下,望完返黎俾人入咗真仆街又食白果,費事等趕時間去第二度!!! ...
呢間房以前食左件高佻東北妹收五魚,服務一般套吹求其,所以錯失左都冇乜所謂!

新街食到野,廣西妹,幾好屌,唔吹鐘可以慢慢玩!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆