上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.8k  976.9k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-8-5 13:43 發表 查看引用來源

系,仲要態度好唔催鐘可慢慢玩
即係日本山

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-7-30 11:41 發表 查看引用來源
前晚去咸記巡,冇啱心水,就系尚皆過來x碗果個一仔泰洗下樓,左邊中房有件有肉地大波白泰輕中開門睇幾正,開3魚即入閘後有按摩,前後侍浴,囡先環吹功夫好,跟住騎馬,坐蓮,狗仔,最終男上邊狂奶蓮再大車車住黎狂屌出米青!性價比一流! ...
轉左人 28才瘦底 吸手波 偏黑正常泰妹樣 ,大車 69 奶袋 坐蓮 波堆,互沖,正常一發300 冇投訴

剛去西W河褲安洗樓,a房小肥妹一般開5魚,b同c房系咸記大媽又醜又矮嚇9死我!

系老冠唐水位旁食左件細粒廣東白滑昅手波令輕中,3魚包環吹,前後可沖涼,吹功一流吹到唧唧聲勁c服,跟住騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪,可狂奶蓮小車,最終男上狂渣波狂屌出米青!爽歪歪!

琴晚妙記細OK向上街行兩步檔口企件細粒靚腳輕中,算幾後生三十零又走肥穿短裙新做可食用!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-12 06:39 發表 查看引用來源
琴晚妙記細OK向上街行兩步檔口企件細粒靚腳輕中,算幾後生三十零又走肥穿短裙新做可食用!!!
師兄,敬請回答價錢和服務,唔該.

今日午飯時間路經老冠,一團死水咁!衰鵝及甘Q一帶G毛都無條!唔落冇損失!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-8-10 17:58 發表 查看引用來源
系老冠唐水位旁食左件細粒廣東白滑昅手波令輕中,3魚包環吹,前後可沖涼,吹功一流吹到唧唧聲勁c服,跟住騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪,可狂奶蓮小車,最終男上狂渣波狂屌出米青!爽歪歪! ...
老冠匡0有件白裙金髮中囡似乎唔錯有否食過??

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-14 20:10 發表 查看引用來源

老冠匡0有件白裙金髮中囡似乎唔錯有否食過??
而家極少巡呢度,冇印象,匡0女冇服務加dlc樣樣加$多!

衰我街四件輕中冇件睇得上眼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆