上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

Ching,跪求原圖

真係坐到嘍屌咁喎

唔經唔覺老婆啊嫲已經喺我哋到住咗差唔多兩個半星期,啊嫲大部位時間都喺房,我哋都驚佢悶所以我同老婆見今日day off諗住幫啊嫲裝返部電腦喺房等佢老人家可以煲下劇唔洗咁悶。

呢排3叔當然依舊keep住上嚟探啊嫲,今日亦都唔例外,我同老婆返到嚟屋企3叔已經又上咗嚟。我返到嚟已經直接入啊嫲房開始幫佢裝機,老婆換完衫都入埋嚟陪我。開始裝咗冇耐3叔無啦啦又入埋嚟問我係唔係裝機。仲話自己都想裝部新腦但係唔識想我教佢。咁我咪一路裝俾佢一路睇教下佢囉。

我哋部機係我好耐以前嘅舊機,所以裝呢部野嗰陣好多時都要等佢load同install野,頭先等部機load緊野嗰陣我同老婆玩下耍下花槍,我同老婆經常都會打下交 “jit”下大家咁。玩到老婆跳埋上啊嫲張床,3叔就喺隔離好無奈咁㩒電話,耐唔耐就𥄫下我老婆咁。。

各位兄弟估下我老婆今日會唔會走光又或者會點走光吖啦?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-24 16:43 發表 查看引用來源
唔經唔覺老婆啊嫲已經喺我哋到住咗差唔多兩個半星期,啊嫲大部位時間都喺房,我哋都驚佢悶所以我同老婆見今日day off諗住幫啊嫲裝返部電腦喺房等佢老人家可以煲下劇唔洗咁悶。

呢排3叔當然依舊keep住上嚟探啊嫲,今日亦都唔例外,我同老婆返到嚟屋企3叔已經又上咗嚟。我返到嚟已經直接入啊嫲房開始幫佢裝機,老婆換完衫都入埋嚟陪我。開始裝咗冇耐3叔無啦啦又入埋嚟問我係唔係裝機。仲話自己都想裝部新腦但係 ...
棟高腳!走到佢自己都濕透

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-24 16:43 發表 查看引用來源

呢排3叔當然依舊keep住上嚟探啊嫲,今日亦都唔例外,我同老婆返到嚟屋企3叔已經又上咗嚟。我返到嚟已經直接入啊嫲房開始幫佢裝機,老婆換完衫都入埋嚟陪我。開始裝咗冇耐3叔無啦啦又入埋嚟問我係唔係裝機。仲話自己都想裝部新腦但係 ...
有冇閃咭分享畀我呢個die hard and 9hard既讀者?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-24 04:43 PM 發表 查看引用來源

師兄,仲駛問?!就算阿嫂本來唔會走光,你都搞到佢會啦:smile_30:
我估應該係條褲好鬆,阿嫂著 t-back,跟住就三叔若隱若現咁見到隻.....:smile_44:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-24 04:43 PM 發表 查看引用來源

師兄,仲駛問?!就算阿嫂本來唔會走光,你都搞到佢會啦:smile_30:
我估應該係條褲好鬆,阿嫂著 t-back,跟住就三叔若隱若現咁見到隻.....:smile_44:

阿嫂真空?若隱若現引死三叔

引用:

真空吾著底底。

tback,玩到拉開褲腳仔露pat,同鮑魚仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆