上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.9k

睇到勁硬..............刺激

引用:
原帖由 Chau_WC 於 2013-12-27 02:27 PM 發表 查看引用來源
睇到勁硬..............刺激
這方面非我強項呀, 咁都硬???:smile_40:

好吸引 。。。推一推
引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-27 02:28 PM 發表 查看引用來源

這方面非我強項呀, 咁都硬???:smile_40:

引用:
原帖由 jyh87 於 2013-12-27 02:37 PM 發表 查看引用來源
好吸引 。。。推一推

Thank you C Hing

支持! C Hing, 你覺得台灣d 女仔是否' 好 爹' D 呢?

引用:
原帖由 bestfriend2012 於 2013-12-27 02:49 PM 發表 查看引用來源
支持! C Hing, 你覺得台灣d 女仔是否' 好 爹' D 呢?
我不太知道怎樣去評論, 或許等c hing搵個機會去試試, 再分享比我地大家知道

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-27 12:13 PM 發表 查看引用來源
係好多人來講, 視覺刺激係被定為最享受既觀能刺激, 我自己則會喜歡味覺或嗅覺. 第一次同A上床時, 我係A身上嗅到一份幽香既香水味道, 果一份幽香加上當時做愛既感覺, 深深埋入我腦海. 視覺刺激係一段時間後, 好容易就 ...
性愛易得, 令人再三回味的激戰難求恭喜

引用:
原帖由 aerofolt 於 2013-12-27 03:15 PM 發表 查看引用來源

性愛易得, 令人再三回味的激戰難求恭喜
激戰..........張家輝對安子傑:smile_27:

nice update :smile_o12:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-27 03:23 PM 發表 查看引用來源
nice update :smile_o12:
本田兄, 你的pm爆了嗎???:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆