上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.6k

引用:
原帖由 丨囝 於 2011-7-26 02:18 PM 發表 查看引用來源
我未扯既時候系見唔到個龜頭
一扯就見到一半龜頭
我自己反就反到成個龜頭出來
同我一店到個龜頭會痛 why??
我自慰好正常,我系唔系包皮???
放心,你冇包皮過長既問題,只要你沖涼多d反佢,多d洗下佢,個龜頭就慢慢冇咁痛架啦

今日DAY 6  

繼覆診後.. e生話我無爆線  傷口都ok令仔
但佢話有d水腫粒  叫我得閒禁下佢(點禁好?)
開左藥比我叫我消腫
龜頭已經ok唔敏感了
龜頭環仲有待適應  但掂一掂都唔算痛
但最可怕就係 水腫  唔知點解龜頭左面有個位  汁線位果度  有d一粒粒既水腫粒  
同埋開始結焦了  訓覺果陣好痕好痕  生不如死
有冇師兄有方法可以消左d水腫粒  同埋令自己無咁痕呀
我e+ 已經日日托高條野 + 準時食消腫藥 + 去完次所就用風筒吹乾
我8月1要正式開工了  有冇有經驗既巴打解救我>.<"

引用:
原帖由 私家醫生 於 2011-7-27 06:19 PM 發表 查看引用來源
今日DAY 6  

繼覆診後.. e生話我無爆線  傷口都ok令仔
但佢話有d水腫粒  叫我得閒禁下佢(點禁好?)
開左藥比我叫我消腫
龜頭已經ok唔敏感了
龜頭環仲有待適應  但掂一掂都唔算痛
但最可怕就係 水腫  唔知點解 ...
你個環係咪好似肉咁架?

引用:
原帖由 william8888 於 2011-7-27 06:42 PM 發表 查看引用來源

你個環係咪好似肉咁架?
係呀ching  但開始掂落去無咁錯啦  係差水腫粒同埋結焦囉
巴打家陣咩進度丫@@?

引用:
原帖由 私家醫生 於 2011-7-27 07:01 PM 發表 查看引用來源

係呀ching  但開始掂落去無咁錯啦  係差水腫粒同埋結焦囉
巴打家陣咩進度丫@@?
我都做左好耐下,成20日,傷口就應該冇咩問題,敏感度都低左好多,只係個環未甩,就咁睇好似冇咩甩既跡象,有d擔心姐:smile_35:

引用:
原帖由 william8888 於 2011-7-27 09:09 PM 發表 查看引用來源

我都做左好耐下,成20日,傷口就應該冇咩問題,敏感度都低左好多,只係個環未甩,就咁睇好似冇咩甩既跡象,有d擔心姐:smile_35:
ching你做傳統@@?

引用:
原帖由 私家醫生 於 2011-7-27 09:20 PM 發表 查看引用來源

ching你做傳統@@?
係呀

師兄,我尋日睇完第一次覆診。個醫生話線要四五星期先溶。你依家仲有無一扯就痛既感覺?

引用:
原帖由 peripate 於 2011-7-27 11:02 PM 發表 查看引用來源
師兄,我尋日睇完第一次覆診。個醫生話線要四五星期先溶。你依家仲有無一扯就痛既感覺?

有呀  今朝一扯  又痛又痕
痕就痕左結焦d位
痛就痛在唔知where= =
但起左身降火就無野..
師兄覆診順利嗎?

引用:
原帖由 william8888 於 2011-7-27 09:46 PM 發表 查看引用來源

係呀
我做激光  我周遭所有fd都係細個做傳統
講真  我今日第7日(聽朝第8)  我都仲係幾腫下
食左消腫藥又唔退  齋留血水
我決定包起個頭  著返底底  出下街
我忍受唔到第7日無出街既日子= ="

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆