上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.8k  976.9k

回覆 2690# hongkonger97 的帖子

好多年啦,定期洗地。

今晚去左港島東西W河 168洗樓,見到7號房有件重慶令輕中幾正開5魚入閘,入去有侍浴洗好上床,囡問要環吹嗎?要加2魚,即say no,甘佢連套吹都冇,手打硬左上套要我男上屌佢,我即時狂渣昅手波狂屌爆佢出米青!有生仔紋但窿算窄都算好彩!但佢不停叫我加錢加服務dlc好煩!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-7-31 23:01 發表 查看引用來源
今晚去左港島東西W河 168洗樓,見到7號房有件重慶令輕中幾正開5魚入閘,入去有侍浴洗好上床,囡問要環吹嗎?要加2魚,即say no,甘佢連套吹都冇,手打硬左上套要我男上屌佢,我即時狂渣昅手波狂屌爆佢出米青!有生仔紋但窿算窄都算好彩 ...
無錯。加兩魚咁貴環吹真係亂黎。千祈唔好玩。好懷念十幾年前環吹唔駛加錢。

回覆 2688# hongkonger97 的帖子

成日聊啲女一舊 都制

咸街妙記今夜大解放,好多新女進駐!!!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-8-2 09:28 發表 查看引用來源

無錯。加兩魚咁貴環吹真係亂黎。千祈唔好玩。好懷念十幾年前環吹唔駛加錢。
係呀,情願唔要啦! 無理由越加越貴!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-8-2 22:51 發表 查看引用來源
咸街妙記今夜大解放,好多新女進駐!!!
有無咁誇張, 大家快啲去救救攻港失業人妻婦女們!

引用:
原帖由 fuzzy2012 於 2024-8-2 09:39 發表 查看引用來源
成日聊啲女一舊 都制
之前都係加一魚環吹, 無端端加價, 而家經濟咁差,仲點會落搭呀!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-7-30 11:41 發表 查看引用來源
前晚去咸記巡,冇啱心水,就系尚皆過來x碗果個一仔泰洗下樓,左邊中房有件有肉地大波白泰輕中開門睇幾正,開3魚即入閘後有按摩,前後侍浴,囡先環吹功夫好,跟住騎馬,坐蓮,狗仔,最終男上邊狂奶蓮再大車車住黎狂屌出米青!性價比一流! ...
食左 性價比100% 但聽日走

引用:
原帖由 7U7 於 2024-8-3 02:26 發表 查看引用來源

食左 性價比100% 但聽日走
叻仔!可惜甘快走

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆