上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.9k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-27 12:46 PM 發表 查看引用來源

咁我彩我又未試過, 我諗應該唔會吧..............:smile_27:
會聯想到一聲慘叫,同韓國人食海腸一野咬開既情況......

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-27 01:20 PM 發表 查看引用來源

真係...好講技巧...
技巧呢樣野, 我覺得係人夾人, 有d人可能技巧好高, 但當事人又未必會buy~~:smile_45:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-27 01:21 PM 發表 查看引用來源
新update
聖誕禮物
alden兄應該好回味果次經歷喎:smile_30:
的確, 係非常非常回味, 唔係都唔會講九個半星期feel

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-27 01:28 PM 發表 查看引用來源

會聯想到一聲慘叫,同韓國人食海腸一野咬開既情況......
咁大件事.................:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-27 12:13 PM 發表 查看引用來源
係好多人來講, 視覺刺激係被定為最享受既觀能刺激, 我自己則會喜歡味覺或嗅覺. 第一次同A上床時, 我係A身上嗅到一份幽香既香水味道, 果一份幽香加上當時做愛既感覺, 深深埋入我腦海. 視覺刺激係一段時間後, 好容易就 ...
的確香水和cologne 很催情且加了點romance,可以聞到high.

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-27 01:37 PM 發表 查看引用來源

的確香水和cologne 很催情且加了點romance,可以聞到high.
絕對係, 比起性感內衣更崔情..............:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-27 01:37 PM 發表 查看引用來源

的確, 係非常非常回味, 唔係都唔會講九個半星期feel
9個半星期FEEL好貴的,你講浪費雪櫃食物果場定落雨絲濕樓梯口果場?

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-27 01:41 PM 發表 查看引用來源

9個半星期FEEL好貴的,你講浪費雪櫃食物果場定落雨絲濕樓梯口果場?
請個感覺咋! 無玩到咁準啦...............:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-27 01:46 PM 發表 查看引用來源

請個感覺咋! 無玩到咁準啦...............:smile_44:
講感覺...最後係控制狂FEEL喎... :smile_44:

睇得出樓主好回味同念念不忘...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆