上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 286

收藏  |  訂閱
715  7.7k

引用:
原帖由 godjoey622 於 2009-5-17 00:05 發表 查看引用來源

係呀!
:smile_30: :smile_30: 忙咩呢

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-5-17 00:08 發表 查看引用來源

哈哈!一向都係皇帝唔急太監急咋…我都無理過…
:smile_30: :smile_30: 做你D仔都慘 辰做太監

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-5-17 12:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈!一向都係皇帝唔急太監急咋…我都無理過…
咁你身邊有咩太監服侍你:smile_30:

引用:
原帖由 武仁錫 於 2009-5-17 00:08 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 忙咩呢
其實我到無野忙呀!只係無上黎呀!
我諗我而家返黎你地唔會介意嗎?

引用:
原帖由 godjoey622 於 2009-5-17 00:12 發表 查看引用來源

其實我到無野忙呀!只係無上黎呀!
我諗我而家返黎你地唔會介意嗎?
:smile_34: :smile_34: 玩姐 幾時返都得

引用:
原帖由 mickey7788 於 2009-5-17 00:11 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 小桂子

引用:
原帖由 武仁錫 於 2009-5-17 00:13 發表 查看引用來源

:smile_34: :smile_34: 玩姐 幾時返都得
有節目記得仲會唔會如我先?

引用:
原帖由 godjoey622 於 2009-5-17 00:17 發表 查看引用來源

有節目記得仲會唔會如我先?
:smile_30: :smile_30: 24號晚食飯

引用:
原帖由 mickey7788 於 2009-5-17 12:11 AM 發表 查看引用來源

哈哈!都幾多嫁!教開班制服團隊既有兩個女仲叫我做"媽咪"添!真係比佢地笑死,其中一個既阿媽對個女有咩意見都同我講,佢知女聽我既話!嘻嘻!
真係唔錯嫁!省下十月懷胎就有個十八歲大既女啦!

引用:
原帖由 武仁錫 於 2009-5-17 00:13 發表 查看引用來源

有節目仲會唔會講遇我呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆