上一頁下一頁
發新話題

徵25歲以上飲食男女......3

收藏  |  訂閱
736  6.4k

引用:
原帖由 木瓜燉鮮奶 於 2009-2-19 02:59 PM 發表 查看引用來源

妖, 人地說比條毛過我, 我咪問佢攞囉.....高b.....:smile_44:
人地有話俾條芝麻毛你咩............. 挑, :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 九品芝麻胡 於 2009-2-19 03:04 PM 發表 查看引用來源

原來你係low b 仔~~:smile_14: :smile_30:
都話條野發發聲囉.........咁都唔明,嘿

引用:
原帖由 九品芝麻胡 於 2009-2-19 02:59 PM 發表 查看引用來源

剃哂佢比你穿鼻~~:smile_45: :smile_45:
你自己拔條鼻毛出黎, 睇下有幾粗先.....:smile_14:

各位糖水午安:smile_38:

引用:
原帖由 榴槤pancake 於 2009-2-19 03:07 PM 發表 查看引用來源

人地有話俾條芝麻毛你咩............. 挑, :smile_45: :smile_45:
頂............人地九品芝麻係邊鼠, 攞條毛出黎呀.....

引用:
原帖由 木瓜燉鮮奶 於 2009-2-19 03:08 PM 發表 查看引用來源

你自己拔條鼻毛出黎, 睇下有幾粗先.....:smile_14:
你系米穿先~~:smile_30:

引用:
原帖由 好味道糖不甩 於 2009-2-19 03:13 PM 發表 查看引用來源
點呀好味道............ :smile_45:

引用:
原帖由 九品芝麻胡 於 2009-2-19 02:45 PM 發表 查看引用來源

禾得草莓and薰衣草ja~~:smile_38:
我咪一樣:smile_13:

引用:
原帖由 好味道糖不甩 於 2009-2-19 03:13 PM 發表 查看引用來源
糖不甩...我鐘意呀......:smile_47:

引用:
原帖由 木瓜燉鮮奶 於 2009-2-19 03:14 PM 發表 查看引用來源

頂............人地九品芝麻係邊鼠, 攞條毛出黎呀.....
佢有話拔佢果條俾你咩,你都膠膠地

梗係拔雪蛤膏果條啦
厘度係得佢有毛要俾人挑出黎之嘛............... :smile_03: :smile_03: :smile_03:

一陣俾佢睇到,我小命唔知仲保唔保得住呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆