上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【73】

收藏  |  訂閱
743  6.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 01:08 PM 發表 查看引用來源
一問一答咁.....................
我是蠢蠢地.似為你精神分裂.SORRY DADDY:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-11-7 01:14 PM 發表 查看引用來源

我是蠢蠢地.似為你精神分裂.SORRY DADDY:smile_30: :smile_30: :smile_30:
傻啦..............我好冷靜架..............好難會黐線

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-11-7 01:14 PM 發表 查看引用來源

幾十年前有本書叫文心.................前幾年有本紅學專書,都係用呢種文體架。

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 01:21 PM 發表 查看引用來源
幾十年前有本書叫文心.................前幾年有本紅學專書,都係用呢種文體架。
佢嘅好處就係可以自己提出問題.............

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 01:08 PM 發表
東京去大阪咁近
0吾系
個個人今日返過黎
我令D野送比去姐
去地公司同我公司好近既
同1個Station同1条街
不過都要行成4,5個字

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 01:22 PM 發表 查看引用來源
佢嘅好處就係可以自己提出問題.............
平時我地講野都會架,例如.....................

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-7 01:22 PM 發表 查看引用來源
0吾系
個個人今日返過黎
我令D野送比去姐
去地公司同我公司好近既
同1個Station同1条街
不過都要行成4,5個字
慢慢行.....................欣賞沿途風光

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 01:23 PM 發表 查看引用來源
平時我地講野都會架,例如.....................
一個人在演講...............我們要如何如何...............跟住會說..............為什麼呢................跟住自答

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-11-7 01:12 PM 發表

你也有好多FD,我見到了
好多Friend?
0吾系化~~~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 01:24 PM 發表
慢慢行.....................欣賞沿途風光
真系要出去頭頭気
0吾系谷銀死

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆