上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【43】

收藏  |  訂閱
737  3.7k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-24 08:03 AM 發表 查看引用來源

一定仲掛住d 雲南美女
全國美女多如雲..........................我曾係成都見一個賣旅遊紀念品嘅女仔,好鬼靚.........................係大理又係,仲認左佢阿媽做契外母

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-9-24 08:10 AM 發表 查看引用來源
衣D緊系等我黎Lar
jp 早晨

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-24 08:06 AM 發表 查看引用來源
肯定係啦, 然哥哥話佢地好靚o架
有啲少數民族真係靚架.....................但多數污糟

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-9-23 16:01 發表

邊有10年呢... 我而家咪係處 lor..
有嫁﹐  咩咩一日生抽碼﹐  計落﹐  十幾年都有啦  

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 08:11 AM 發表 查看引用來源
全國美女多如雲..........................我曾係成都見一個賣旅遊紀念品嘅女仔,好鬼靚.........................係大理又係,仲認左佢阿媽做契外母
大理係咪好靚o架:smile_13:
我又想去呀, 有朋友十一月組團去呀,但係我請唔到假 :')

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 08:11 AM 發表
:smile_14:認左人做契媽呀:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-23 16:01 發表

早晨呀
早呀    

呃一 POST  先  

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 08:12 AM 發表 查看引用來源
有啲少數民族真係靚架.....................但多數污糟
咁無辦法 wor, 當地設備簡陋:smile_40:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-9-24 08:05 AM 發表 查看引用來源

甘應景﹐ 不如寫番首股市大上大落既悲壯血淚感人大場面既詩啦  
唔使作架....................去金融中心門口睇就得啦...................近啲就銀行門口啦...................跌埋今日就差唔多啦

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-24 08:06 AM 發表
肯定係啦, 然哥哥話佢地好靚o架
米住先...拒個個都話靚架啵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆