上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 00:22 發表 查看引用來源
點解人會沉船?具體原因當然可以好複雜。不過通常都離不開嗰啲:例如寂寞。例如霎時感覺。又例如玩玩下玩出感情。

小弟最後一沉,係集齊哂以上三個死因,再加多個:男人嘅妒忌心。

巧合地,成件事係因一次搭船而起,非常貼題。嗰 ...
仲以為你話如果可以重黎,你依然會沉船,同埋會爭取下🤔
佢有另一半定點先?好期待

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 08:20 發表 查看引用來源

明知你驚至要咁整你,不知幾咁了解你😂

佢係咪笑到pk?
不過真係會好嬲,但事後其實會笑返自己
呢種了解真係不要也罷囉
今次唔敢話你講得o岩啦, 指事後笑返自己果句, 但又不得不承認佢個人係好有層次
冧佢果陣真係前所未有o既冧, 討厭佢果陣我估我係可以捅佢一刀然後自己坐上電椅親手啪制處死自己都要捅佢
講真只要佢唔玩d 核突野o既話我係好樂意同佢咁樣互動...
性愛係一回事, 然而男女關係之中如果淨係得d 肉麻o野冇其他o既話我估我未必接受到

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 10:09 AM 發表 查看引用來源
男版蛇師姐😂 唔駛跟足⋯7成就好!
仲乜又😭又😡? 諗多d唔同嘅情景,睇下咩個岩你嘛😌
唔好引我入坑啦,C姐。如果開始咗玩SM我一定大鑊。可能會玩得比阿蛇更激。小弟好勝吖嘛!

我性格太S(尤其dominance方面),即使扮M,我諗我會...成日偷笑!真係會有啲難度!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 09:09 發表 查看引用來源

呢種了解真係不要也罷囉
今次唔敢話你講得o岩啦, 指事後笑返自己果句, 但又不得不承認佢個人係好有層次
冧佢果陣真係前所未有o既冧, 討厭佢果陣我估我係可以捅佢一刀然後自己坐上電椅親手啪制處死自己都 ...
Hahahaha
相處應該係咁㗎😉
我會笑返自己咁7,仲要比對鞋扑頭😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 09:28 發表 查看引用來源

唔好引我入坑啦,C姐。如果開始咗玩SM我一定大鑊。可能會玩得比阿蛇更激。小弟好勝吖嘛!

我性格太S(尤其dominance方面),即使扮M,我諗我會...成日偷笑!真係會有啲難度! ...
我無引你㗎!玩得仲激過蛇蛇師姐😱你好勝,但實有人好勝過你嘅😆
扮M仲偷笑,要打多幾下😎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 00:22 發表 查看引用來源
點解人會沉船?具體原因當然可以好複雜。不過通常都離不開嗰啲:例如寂寞。例如霎時感覺。又例如玩玩下玩出感情。

小弟最後一沉,係集齊哂以上三個死因,再加多個:男人嘅妒忌心。

巧合地,成件事係因一次搭船而起,非常貼題。嗰 ...
妒忌心唔係只得男人先有
妒忌心應該係一種催化, 前提係已經玩出o左感情, 或者話係好享受同果個人親密o既肉體感覺,
情慾同情感其實真係好難完全分開囉, 本質問題, 即係當你 (我講我自己) 都已經唔介意o係呢個人面前赤裸,
含吹奶啜乜都同佢做過晒, 完全冇性愛以外o既交流邊有可能呀? 多少都會出吓街食吓飯吹吓其他o野
最私密最淫賤o既o野都已經俾人知道, 其他o野更加不在話下...
有o左呢d 交流, 而又如果知道對方身邊有其他女人, 難免係會有一種好勝同想佔有o既心態,
希望自己成為佢o既唯一, 希望佢同我做完之後對其他女人失去興趣, 冷落佢地, 每次有需要都淨係搵我

跟住落o黎我客觀d, 暫且將大王擲埋一邊 就當時果個moment (未知道有大王o既存在) 以事理事:
我諗我都會同你一樣, 就係俾我再o黎一次, 我都係會愛上當時o既主人
雖然話我覺得同佢發展未必有好結果, 但間唔中難免都會有d 好奇, 係咪真係會唔work?
如果同o左佢一齊, 靠自己能力(或者魅力) 係咪都係改變唔到佢?
如果當時再大膽d, 主動向佢表白, 請佢做我男朋友, 今日o既我會係點?
佢同大王有一點好唔同, 好多時候其實都係我先俾signal, 大王先攞起籐條o黎打我,
而佢就失驚無神話o黎就o黎, 有時摷緊或者幫佢含緊, 佢就抱起我擲落床之後就係一輪鞭打
好似係完全為o左滿足自己興奮咁, 其實我係想要呢樣 而且佢打得係更大力更痛

sm 既o野題外話啦, 我想講o既係, 如果真係再有一次機會, 我會想試吓果種向人表白, 追求對方o既感覺
可能係好勝, 又可能係好奇, 畢竟女追男都唔係主流o野, 同性行為一樣我會想像男方身體上係咩感覺,
亦會想知道追人向人表白係一種咩心理狀態, 總係蠢蠢欲動想試一試
只可惜o既係timing 唔o岩囉, 果陣唔敢主要係因為剛剛重傷康復冇耐, 受唔起第二次重創
差唔多就係咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 10:49 發表 查看引用來源

妒忌心唔係只得男人先有
妒忌心應該係一種催化, 前提係已經玩出o左感情, 或者話係好享受同果個人親密o既肉體感覺,
情慾同情感其實真係好難完全分開囉, 本質問題, 即係當你 (我講我自己) 都已經唔介意o係呢個人 ...
全中
老套講句「Timing真係好緊要」

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-21 10:15 AM 發表 查看引用來源

攪錯呀! 人哋上緊位㗎!你仲係淫kay年代!佢個樣似囉⋯😎

原來係咁!目測⋯比多幾個眼神同舉動⋯比咗咩暗示呢?多謝師兄教路🙌🏻

跟你學野嘛!好學呀我😌「女狗公」真係唔好聽😏 ...
老餅吖嘛我!
咁「狗婆」會唔會好聽少少?
之不過...stellaluna唔係蝙蝠嚟嘅咩。不如做返自己啦?入夜之後出動,吸乾男人嘅血(及精)!
比咩暗示?譬如製造機會比男人,等對方接觸到(或幾乎接觸到/睇到/聞到)佢嘅重要部位。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 11:27 發表 查看引用來源
老餅吖嘛我!
咁「狗婆」會唔會好聽少少?
之不過...stellaluna唔係蝙蝠嚟嘅咩。不如做返自己啦?入夜之後出動,吸乾男人嘅血(及精)!
比咩暗示?譬如製造機會比男人,等對方接觸到(或幾乎接觸到/睇到/聞到)佢嘅重要部位。 ...
Hahahaha 老餅C兄👋🏻
狗婆仲難聽囉⋯
入夜後出動做bat woman先😆
原來係咁⋯又學多樣野喇😌

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 10:18 AM 發表 查看引用來源

咁樣唔知又得唔得呢?
一個成日發號施令O既大男人, 一個中意見到同令到女伴痛苦o黎得到性興奮o既 S男
因為感激女伴為佢付出, 同埋偶爾都想從對方角度/ 身份去體驗人地到底係咩感覺, 到底有多辛苦,
所以明明自己唔 ...
我覺得會得囉。
你講緊rotation of duties吖嘛,係咪?
對調一下角色,睇嘢嘅視角會闊咗。分分鐘諗出啲新靈感。
譬如大王自己受刑之後,唔知會唔會發現:X,死女包,原來30下咁X痛!以後或者會痛愛你更加多。
當然,我唔排除醒目嘅大王可能會發現:藤條,乾打係唔夠冧,以後濕水打
咁你就求仁得仁啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆