上一頁下一頁
發新話題

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

收藏  |  訂閱
709  18.7k

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-14 11:39 PM 發表 查看引用來源
咁好呀,又傾下男女有咩唔同地方,
邊方面先?:smile_35:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-14 11:48 PM 發表 查看引用來源
邊方面先?:smile_35:
梗係性方面啦

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-14 11:51 PM 發表 查看引用來源

梗係性方面啦
男人同女人最大唔同係,男人一硬就做得,女人要有基本十分鐘前奏turn on先可以埋牙,有d石女,攪極都無水既就。。。。。。。唉:smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-14 11:54 PM 發表 查看引用來源
男人同女人最大唔同係,男人一硬就做得,女人要有基本十分鐘前奏turn on先可以埋牙,有d石女,攪極都無水既就。。。。。。。唉:smile_13:
最好感覺的做愛,係岩岩溝番黎,做愛野果種全程投入感覺係最正,好似忘我咁,
男人雖然硬就做得,但當中感覺有天地之分架,

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-14 11:54 PM 發表 查看引用來源
當然喇令女人放鬆先易入狀態,攬錫甚至指尖都要好好運用,太急大剎風景

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-14 11:58 PM 發表 查看引用來源

最好感覺的做愛,係岩岩溝番黎,做愛野果種全程投入感覺係最正,好似忘我咁,
男人雖然硬就做得,但當中感覺有天地之分架,
你太著眼於做喇同自己感覺喇,佢準備好未有無高潮都要兼顧

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-15 12:08 AM 發表 查看引用來源

你太著眼於做喇同自己感覺喇,佢準備好未無高潮都要兼顧
咁你又係點,睇你都好有經驗喎

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-15 12:10 AM 發表 查看引用來源

咁你又係點,睇你都好有經驗喎
唔係好有經驗,只不過你考慮一下對方就ok架喇

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-15 12:04 AM 發表 查看引用來源

當然喇令女人放鬆先易入狀態,攬錫甚至指尖都要好好運用,太急大剎風景
非常認同,但係我反而唔明,點解有d女會攪極都無水

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-15 12:14 AM 發表 查看引用來源

非常認同,但係我反而唔明,點解有d女會攪極都無水
咁我又未見過喎,攪極都無水。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆