上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.12)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

winwin呢:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-13 23:39 發表 查看引用來源

係邊WRO~~~小紅不知幾有吸引力.....:smile_o05:
我仲係度等緊嫁...:smile_13:
哥哥仔,,咁你真係要比心機..:smile_o12: 小紅堅索

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 11:40 PM 發表 查看引用來源

哥哥仔,,咁你真係要比心機..:smile_o12: 小紅堅索
我無唸過放棄啊...
只怕.....只怕...小紅嫌我煩JAR..
無論小紅索又好, 唔索又好....:smile_13:
佢都係我心目中最好既小紅:smile_o06:

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-13 11:38 PM 發表 查看引用來源

邊有唔同你講野WRO...我怕你應接不暇AJR~~~
開下笑啫, 唔水咁認真喎:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-13 23:43 發表 查看引用來源

我無唸過放棄啊...
只怕.....只怕...小紅嫌我煩JAR..
無論小紅索又好, 唔索又好....:smile_13:
佢都係我心目中最好既小紅:smile_o06:
:smile_o04: 你係邊本書抄出黎架

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 11:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 女仔斯文d...你已經無優勢..射程好窄架喇
之旦係我唔明咩叫射程好窄:smile_o06:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 11:40 PM 發表 查看引用來源

嘩.....你真係好毒:smile_o04:
你咁講我以後都唔使出現啦:smile_o08:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 11:38 PM 發表 查看引用來源你想我溫你, 咁人家話有型, 你都求其話呀:smile_45: 唔使咁直接話唔覺既:smile_13:
so..我咪要人教我溝女囉..
平時我講野口直心快....又唔識tum女仔....:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 23:45 發表 查看引用來源

之旦係我唔明咩叫射程好窄:smile_o06:
:smile_o01:唔明就最好...明左會唔開心

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 11:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 你係邊本書抄出黎架
:smile_o04: 唔.....無無無~!!無抄書....真係....真真真~!!真係係...堅係無...
.唔...那個....喔`!!!今晚天氣幾好OWR~:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆