上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-15 06:00 PM 發表 查看引用來源

個羅送湯幾好味喎…
我個人唔覺得特別好囉:smile_o03:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-15 05:58 PM 發表 查看引用來源

屯門.....淨入去過三聖灣....(無記錯既話)......D蝦用黎做剌身都唔錯.....野都叫新鮮既....好過西貢, 但係都係鍾意去流浮山.....
至於樂屎罰枱果間俄菜......挑.....D酒貴到仆街....D咁既野食....完全唔應該 ...
流浮山要識得去食先得 , 好似果個年青大廚 , 貴到拍烏蠅 , 不過又真係好食又好服務既 ,
俄菜未食過又覺得 ok 喎 , 貴又真係 :smile_42:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-15 06:01 PM 發表 查看引用來源

你好忙喎呢排…
佢一向都好忙ga啦:smile_o04:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-15 05:58 PM 發表 查看引用來源

雪房飲"踢kee喇"個間:smile_41: ......我個人引用紫爺個句"不外如事"...重好貴添:smile_34:
如果平 d 會唔會覺得 ok 呀 :smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-15 06:00 PM 發表 查看引用來源

九節蝦:smile_o01:

果度買完餸要去大排擋等位...

我鐘意食鹽焗25仔蟹:smile_o01: :smile_o01:
我地而家唔去大排檔架喇 :smile_o13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-15 06:03 PM 發表 查看引用來源

佢一向都好忙ga啦:smile_o04:
忙成咁都閃一閃上黎,真係比面…:smile_o06:

收工 ~~~~~~~~~~ :smile_o13:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-15 06:04 PM 發表 查看引用來源
我地而家唔去大排檔架喇 :smile_o13:
唔係去邊呀:smile_o06:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-15 06:03 PM 發表 查看引用來源
如果平 d 會唔會覺得 ok 呀 :smile_30:
唔關平貴事, 系我個人唔覺得的野好食

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-15 06:05 PM 發表 查看引用來源

忙成咁都閃一閃上黎,真係比面…:smile_o06:
唔比面你比面邊個丫:smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆