上一頁下一頁
發新話題

刺激的SEX PARTY 經驗分享

收藏  |  訂閱
721  86.3k

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-7 08:19 PM 發表 查看引用來源
我係返工先會用電腦架~
我放工啦~各位拜拜=3=

我梗係大膽啦~因為我好鬼咸濕XDDD
仲有~咁多位多謝你地既生日快樂^^
聽日見~
...happy birthday and see you tomorrow

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-7-7 07:23 PM 發表 查看引用來源

so good,咁係唔係打真軍ar?
唔打真軍,驗黎做乜?

引用:
原帖由 殺手joe 於 2009-7-7 07:26 PM 發表 查看引用來源

use condom is better la
some 病毒谮服期太長啦
其實呢D風險,玩party的人一定明白

我同呢班人的關係好唔同啦,無論風險點高........我地呢班人互相信任程度好高,所以亦唔容易隨便招收新member

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-7 07:37 PM 發表 查看引用來源
我都PM唔到你地架~唔夠分~@@
其實全部真正既SEX PARTY都係要驗身或者帶套架啦~^^
點分真正同唔真正 :smile_35:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-7 09:16 PM 發表 查看引用來源

其實呢D風險,玩party的人一定明白

我同呢班人的關係好唔同啦,無論風險點高........我地呢班人互相信任程度好高,所以亦唔容易隨便招收新member
即係圍內幾 pair 人 party 互砌:smile_44:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-7 10:07 PM 發表 查看引用來源

即係圍內幾 pair 人 party 互砌:smile_44:
你講咗呢類party重點:smile_38:
有女參加比佢幾個砌.:smile_34:
有仔參加夾錢比佢幾個砌.:smile_34:

引用:
原帖由 Persie. 於 2009-7-7 10:36 PM 發表 查看引用來源

你講咗呢類party重點:smile_38:
有女參加比佢幾個砌.:smile_34:
有仔參加夾錢比佢幾個砌.:smile_34:
我參加的那個,大家朋友關係,絕對不牽涉金錢關係

一旦講錢就變成另外一回事了,譬如你可以比錢請幾件職業女性,咁樣的sex party你只要有錢,晚晚都得,好似義大利總理貝雷斯科尼,你有本事,請班model都得

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-6 01:27 PM 發表 查看引用來源
我叫Coco , 今年25歲 , 是一個外表斯文 , 內裡Open 的女人

大約在三個月前 , 我透過朋友的介紹 , 首次接觸玩Line

由於我是從事化妝品售貨員 , 閒時也沒什麼特別的娛樂

所以要識認男性也沒什麼機會 , 直至我 ...
it`s great.

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-7 11:09 PM 發表 查看引用來源

我參加的那個,大家朋友關係,絕對不牽涉金錢關係

一旦講錢就變成另外一回事了,譬如你可以比錢請幾件職業女性,咁樣的sex party你只要有錢,晚晚都得,好似義大利總理貝雷斯科尼,你有本事,請班model都得
响綱徵人玩,點可以同你班朋友玩混為1談.呀哥仔.

good post ...support !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆