上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.8k  976.9k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-7-20 22:20 發表 查看引用來源
咸記砵皆尾有兩件米七高佻湖北令輕中幾掂,試左橙花連身裙後生果件服務幾好唔催中,3魚包環吹!爽爆!
係咪即是登记同咸街之間,教會果邊??

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-21 12:26 發表 查看引用來源

係咪即是登记同咸街之間,教會果邊??
唔系,砵仔飯隔離

咸記穿椰位有兩件廿中湘妹子,一件令只凈屌2魚唔肯吹,另一件唔令肯吹要+1魚,琴晚先到

仆街啦,老冠而家便衣捉緊企雞!!!Oh My God 康0道 全軍覆沒!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-22 21:09 發表 查看引用來源
仆街啦,老冠而家便衣捉緊企雞!!!Oh My God 康0道 全軍覆沒!!!
老冠捉得好密!成日都水靜G飛!已冇乜衝動落去巡了!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-22 21:09 發表 查看引用來源
跨部門觀塘掃黃 拘7內地女涉違逗留條件

觀塘區執法部門聯同入境事務處人員根據線報及經深入調查後,今日(22日)展開大規模掃黃行動。人員於康寧道一帶拘捕7名內地女子,年齡介乎28至44歲,涉嫌「違反逗留條件」。所有被捕人現正被扣留調查,稍後將交由入境處跟進。原文網址:跨部門觀塘掃黃 拘7內地女涉違逗留條件
| on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0722_00822_001.html

不過琴晩已經有新囡進駐,康0屌咗件3魚冇服務囡 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-24 10:54 發表 查看引用來源
康0三魚班女多數淨屌死魚!怕怕!

回覆 2668# hongkonger97 的帖子

野草燒不尽,春風吹又生。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-7-24 10:54 發表 查看引用來源
老官無理由 中女都三魚。我問左唔會玩。等佢地無害生意。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆