上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.0k

”女人係高潮時個樣, 我覺得係最性感最吸引.......”

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-24 12:57 PM 發表 查看引用來源
”女人係高潮時個樣, 我覺得係最性感最吸引.......”
唔通我講錯? 定係我既愛好同其他人唔同?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-24 13:01 發表 查看引用來源

Nice update ar
你唔係講錯嘅,只係女人嘅我哋應該都唔係好知係點嘅樣...

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-24 01:01 PM 發表 查看引用來源

女人係高潮時個樣, 我覺得係最性感最吸引......還要加埋在喉嚨發出的呢喃啳氣聲,那就最原始的性感了。

Duplicated

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-24 01:01 PM 發表 查看引用來源

你無講錯,正如我之前講,幾強既女人上到床,都變左隻鵪鶉...

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-24 01:44 PM 發表 查看引用來源

女人係高潮時個樣, 我覺得係最性感最吸引......還要加埋在喉嚨發出的呢喃啳氣聲,那就最原始的性感了。
就呢到時,曲著手指,不經意的咬著~~令人感覺到什麼是蝕骨銷魂:smile_o05:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-24 02:07 PM 發表 查看引用來源

你無講錯,正如我之前講,幾強既女人上到床,都變左隻鵪鶉...
有些女人在床上也會几廷強,當然佔的比例比較小;大部份女人還是渴望被征服感。
Seductive姐你頭像很性感是你本人嗎?

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-24 02:15 PM 發表 查看引用來源

就呢到時,曲著手指,不經意的咬著~~令人感覺到什麼是蝕骨銷魂:smile_o05:
你post 呢張相真是殺死幾多Ching c姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆