上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.7k

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-22 11:15 PM 發表 查看引用來源
第一係衛生問題
第二係性交上唔可以同陰道磨擦....
我呢排日日都去游水
游游下D水流會令反J皮
咁對反J皮有冇幫助?
可解決J頭出唔到的問題?

引用:
原帖由 wffgso 於 2011-6-23 07:21 AM 發表 查看引用來源

我呢排日日都去游水
游游下D水流會令反J皮
咁對反J皮有冇幫助?
可解決J頭出唔到的問題?
有....d 氯氣會有影響 =]我都有游水嫁

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-21 06:56 PM 發表 查看引用來源
頭兩句應該你個頭掂空氣後皮比較硬化
龜頭大左...只不過係錯覺...
經過幾日沖涼都有反  開始變得易反
但我發覺好似有小小包皮 痴住左個頭
我又唔敢太大力扯開佢  
請教高見:smile_40:
真係好小好小肉 痴住左.......

保險有冇得claim?

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-6-23 02:57 PM 發表 查看引用來源
有....d 氯氣會有影響 =]我都有游水嫁
我覺得似係凍水令你條撚縮左...所以變易反左

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-23 10:39 PM 發表 查看引用來源
我覺得似係凍水令你條撚縮左...所以變易反左
咁改唔改善到反J皮的問題
我E排都容易反左...
扯左之後用手拉小小(手動正唔正常?)
THX

引用:
原帖由 wffgso 於 2011-6-24 12:00 AM 發表 查看引用來源

咁改唔改善到反J皮的問題
我E排都容易反左...
扯左之後用手拉小小(手動正唔正常?)
THX
正常
反到就得
用唔用手 無緊要

引用:
原帖由 agsfd 於 2011-6-23 07:14 PM 發表 查看引用來源
經過幾日沖涼都有反  開始變得易反
但我發覺好似有小小包皮 痴住左個頭
我又唔敢太大力扯開佢  
請教高見:smile_40:
真係好小好小肉 痴住左.......

Dr. Wong is really good!

I did my surgery last Thursday.  我一星期後已經不痛了. 7日 拆了紗布.  8日叫醫生替我拆了線. 我不想等他自動溶掉.  

The whole process is really quick and I stopped bleeding right after the surgery.  Totally recommended.  

引用:
原帖由 Kinga888 於 2011-6-24 08:24 PM 發表 查看引用來源
I did my surgery last Thursday.  我一星期後已經不痛了. 7日 拆了紗布.  8日叫醫生替我拆了線. 我不想等他自動溶掉.  

The whole process is really quick and I stopped bleeding right after the surgery.  T ...
Laser?  Dr. Chan?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆