上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.7k

其實我解答左各ching咁多, 自己就反而有幾個問號
就係有冇d本身包皮過窄, 出唔到頭ge ching, 你地未割包皮前係點打飛機
割左之後又會點打飛機?會唔會唔習慣?

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-21 02:01 AM 發表 查看引用來源
其實我解答左各ching咁多, 自己就反而有幾個問號
就係有冇d本身包皮過窄, 出唔到頭ge ching, 你地未割包皮前係點打飛機
割左之後又會點打飛機?會唔會唔習慣?
我包皮過窄 個頭出唔到
打飛機時照打 都射到
我未割

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-20 09:01 PM 發表 查看引用來源

先試下沖涼同去廁所反先...跟住覺得無咁敏感先長期反起
反左皮後 感覺上好似多左好多皮出黎咁:smile_27:
姐係歸頭後面多左好多皮:smile_27:  
同埋歸頭好似大左 後面就好似縮細左(比例上):smile_27:
係咪遲下 反得多就會正常番??

引用:
原帖由 agsfd 於 2011-6-21 05:38 PM 發表 查看引用來源
反左皮後 感覺上好似多左好多皮出黎咁:smile_27:
姐係歸頭後面多左好多皮:smile_27:  
同埋歸頭好似大左 後面就好似縮細左(比例上):smile_27:
係咪遲下 反得多就會正常番??
頭兩句應該你個頭掂空氣後皮比較硬化
龜頭大左...只不過係錯覺...

引用:
原帖由 wffgso 於 2011-6-21 12:06 PM 發表 查看引用來源

我包皮過窄 個頭出唔到
打飛機時照打 都射到
我未割
你係咪將包皮上下拉咁黎打?
射果陣會唔會變左流出黎(姐係出包皮口果陣)?

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-6-21 06:58 PM 發表 查看引用來源
你係咪將包皮上下拉咁黎打?
射果陣會唔會變左流出黎(姐係出包皮口果陣)?
多數都射出黎
我想問j頭出唔到會有咩大問題?

前個禮拜博愛打泥叫我八號既上午八時半帶埋尿液樣本去檢查部
時間系早上八點半去到下晝六點
想問系吾系個日切包皮?

引用:
原帖由 wffgso 於 2011-6-21 09:44 PM 發表 查看引用來源

多數都射出黎
我想問j頭出唔到會有咩大問題?
第一係衛生問題
第二係性交上唔可以同陰道磨擦....

如果有買insurance ,有冇得claim?

Who can answer me ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆