上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.8k  979.7k

回覆 2584# ccwu56x2 的帖子

師兄真有米, 我剩係玩得起幾百蚊神房的國貨囡囡!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-19 19:00 發表 查看引用來源

比得中出都系咸記大媽質素,會隔夜飯都嘔埋出黎!
中出乜閪都好屌,咸记大妈床边屌,係出完佢都攤係度一樣劈大你可睇住自己的米青係隻閪流出,依的係咸記大妈先睇到,以前尾西中出妹仔,一出就推開就用纸巾㩒住塊閪,夾腳坐起身,笠件衫等你洗完能俾錢走人先洗閪

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-6-19 20:26 發表 查看引用來源
玩過幾間神房都無聽過可加錢中出
去男同桑拿,大把後生乸(大学生,空少)等,佢地係唔戴袋,中唔中出到睇下隻乸玩夠未,好多俾你屌一陣,又去試第二條鸠,俾你中出完的乸唔同咸记大妈揾水沖下就算,霸住厕所條洗肛喉幾個字,好容易俾你真軍,除非啱先会俾你中出內射米青,欢樂谷唔同隻閪天生係受米青,尤其後生射得深.唔同隻閪有子宫擋住

系老冠衰鵝斜路,食左件大波小肥輕中淨屌開2魚,服務一般算糧尾平平地1Q!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-6-21 19:14 發表 查看引用來源
師兄真有米, 我剩係玩得起幾百蚊神房的國貨囡囡!
只係 TG 見到過千蚊就有中出邊有咁 SO!PO 出嚟者….

我呢排玩開六百蚊國貨神房,一樓一都五魚仲要加呢樣加個樣唔抵玩!有時有米就整個神房雙飛孖 Q ,約千二蚊

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-6-25 12:51 發表 查看引用來源

只係 TG 見到過千蚊就有中出邊有咁 SO!PO 出嚟者….

我呢排玩開六百蚊國貨神房,一樓一都五魚仲要加呢樣加個樣唔抵玩!有時有米就整個神房雙飛孖 Q ,約千二蚊 ...
我系微信附近的人,搜到個大波輕中女收6魚按摩+做,筲箕灣舊樓,心思思想試下……

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-25 16:14 發表 查看引用來源

我系微信附近的人,搜到個大波輕中女收6魚按摩+做,筲箕灣舊樓,心思思想試下……
微信我試過啦,無乜用
諗住搵下附近屋邨人妻食下
有啲就話要 money (印印)但相頭唔掂

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-6-26 10:55 發表 查看引用來源

微信我試過啦,無乜用
兔子不吃窩邊草,試過同老虎屋村飲茶咁岩隔離枱就座左件食過既人妻,當時佢老公唔響度,雖然無打招呼,但全程眉來眼去,連我老虎都問我係咪識,提心吊膽咁飲左粒幾鐘茶,真係嚇鏈屎!
印印同賓賓都好貪心,同埋好多病,成日俾阿差玩,有病又無錢睇醫生,玩時要小心!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-6-26 10:55 發表 查看引用來源

微信我試過啦,無乜用
我都試過,照騙揾笨,相頭差仲開高價!去洗樓食一仔好過!

系老冠腸蠢衫扭一仔尾房食左件後生湘妹子,5魚包環吹,服務一般冇侍浴可騎馬,坐蓮,狗仔,男上狂揸昅手真波狂屌出米青!聽日就走想食要快!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆