上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【151】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.5k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-20 11:56 PM 發表 查看引用來源

佢想插妳邊度先
頭先我叫佢唔好插我對眼, 佢就話插我屎眼, 跟住又話插我屎忽呀
豬師弟~~你係唔係會幫Q師姐插返佢轉頭架:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 11:58 PM 發表 查看引用來源

頭先我叫佢唔好插我對眼, 佢就話插我屎眼, 跟住又話插我屎忽呀
豬師弟~~你係唔係會幫Q師姐插返佢轉頭架:smile_24: :smile_24:
好兩師姐弟...一齊上...插呀 插呀

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-21 12:01 AM 發表 查看引用來源

好兩師姐弟...一齊上...插呀 插呀
咁我負責插佢對眼...其餘o個2個地方就交比師弟你架喇喎:smile_40:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 11:52 PM 發表 查看引用來源

你緊係唔豬啦...仲好醒添
就去訓喇禾:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-21 12:02 AM 發表 查看引用來源

咁我負責插佢對眼...其餘o個2個地方就交比師弟你架喇喎:smile_40:
插中左佢個口...

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-21 12:06 AM 發表 查看引用來源
就去訓喇禾:smile_27: :smile_27: :smile_27:
咁你早D 訓啦

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-21 12:06 AM 發表 查看引用來源

插中左佢個口...
師弟眼界好準呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-21 12:14 AM 發表 查看引用來源

師弟眼界好準呀:smile_30: :smile_30:
靠師姐妳hold住啫...合作愉快喎 :smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-21 12:23 AM 發表 查看引用來源

靠師姐妳hold住啫...合作愉快喎 :smile_30:
又估唔到我地第一次合作就咁成功, 仲咁愉快添:smile_30: :smile_30:
咁多野都估唔到, 真係要去買六合彩:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-21 12:28 AM 發表 查看引用來源

又估唔到我地第一次合作就咁成功, 仲咁愉快添:smile_30: :smile_30:
咁多野都估唔到, 真係要去買六合彩:smile_03: :smile_03:
要啦!  咁師姐聽日要快啲去買啦 .....
早抖先....QQ師姐:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆